Anti - Aging - Huidspecialist Anja Marra
Anti Aging behandelingen, peelings, rimpels verwideren en injectables door dokter Robin Ernsting
anti-aging, rimpels verwijderen
21743
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21743,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Charmant ouder worden. Wij willen u daar graag bij helpen.

 

Anja Marra – Huidzorg beschikt over hypermoderne behandelmethoden die worden uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur. Afhankelijk van de uitkomst van uw huidanalyse kunt u behandeld worden met Micro- en Hydrodermabrasie, peelings en injectables.

 

Ik zorg niet alleen voor een uitstekende conditie van de huid maar behandelen in samenwerking met dokter Robin Ernsting ook rimpels, lijntjes en gezichtscontouren. Dokter Robin werkt met hoogwaardige injectables. Wij maken, samen met u, een behandelplan dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Injectables

Ik ga alleen voor de hoogste kwaliteit. Dat geldt zowel voor de producten, als voor de uitvoering van de behandelingen. Daarom is er sinds een paar jaar een uitstekend samenwerkingsverband met cosmetisch arts dokter Robin Ernsting. Hij draagt zorg voor de behandelingen met injectables.

Microdermabrasie

Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt op pijnloze wijze een fijne straal steriele micro-kristallen langs de huid gezogen. De doorbloeding wordt daarbij gestimuleerd zodat werkstoffen daarna beter kunnen worden opgenomen.

Anti-Aging Peelings

Bij een peeling van de huid worden etsende middelen op de huid toegepast om oude of beschadigde lagen huidcellen te verwijderen. De belangrijkste indicaties zijn rimpels, beschadiging door zonlicht en oppervlakkige pigment afwijkingen. Het doel is weer een frisse, egaal gepigmenteerde huid te krijgen.

Natuurlijke, jeugdige uitstraling

 

Een natuurlijke jeugdige uitstraling, met een huid die in topconditie verkeerd. Dat is wat bijdraagt aan het charmant ouder worden. Ik wil u daar graag bij helpen. Anja Marra Centrum voor Huidverbetering beschikt over hypermoderne behandelmethoden die worden uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur.
Afhankelijk van uw huidanalyse kunt u behandeld worden met Micro- en Hydrodermabrasie, peelings en injectables.

 

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen.

Dit zorgt ervoor dat een aantal laagjes dode huidcellen worden gepeeld. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. En oppervlakkige onregelmatigheden worden zichtbaar verbeterd.

Behandelmethode in kuurverband

 

Direct na de eerste behandeling merkt u, dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Om dit resultaat vast te houden is behandeling in kuurverband noodzakelijk. De behandelingen dienen 6 á 8 keer, elke twee weken te worden uitgevoerd. Hydrodermabrasie gaat nog even een stapje verder, combineert microdermabrasie met het inbrengen van serums met actieve bestanddelen zoals anti-oxidanten en vitamine C.

 

Het resultaat is een gladde, vernieuwde en stralende huid! Wij zorgen niet alleen voor een uitstekende conditie van de huid maar behandelen in samenwerking met Dr. Ernsting ook rimpels, lijntjes en gezichtscontouren. Wij werken met hoogwaardige injectables.

Ik maak, samen met u, een behandelplan dat aansluit bij uw wensen en behoeften.