Bindweefselmassage

Bij bindweefselmassage wordt de onderste huidlaag, het onderhuidse bindweefsel geactiveerd. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Een bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel steeds soepeler en gaat de structuur van de huid er beduidend op vooruit. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuur is het natuurlijk alternatief voor fillers en botox en cosmetische chirurgie. 

Nieuwsgierig naar de nieuwste trend op het gebied van natuurlijke face lifting? De ultieme manier om je gezicht te verjongen waarbij je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet! De behandelingen vinden wekelijks plaats. Voor een optimale huidconditie adviseren wij tweemaal per jaar een kuur te volgen.

Een kuur bestaat uit 3 of 6 behandelingen en vindt wekelijks plaats. 

– Leeftijd vanaf 30+ 
 — 3x Bindweefselmassage & Collageen lamp. (3 x 60 min).
 

– Leeftijd vanaf 40+
 — 6x Bindweefselmassage & Collageen lamp. (6 x 60 min).
.

Heb je één keer kennisgemaakt met bindweefselmassage dan kom je vast terug. Na afloop van de, toch wel pittige behandeling volgen 15 minuten Collageen | Lichttherapie.

Dankzij de innovatieve collageen – lichttechnologie wordt je huid nieuw leven in geblazen. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Het enige wat je hoeft te doen is…

Enjoy the light and relax!