STRALEND het najaar IN MET DE CT Special!

DE MUSTHAVE TREATMENT voor herfst en winter

CT SPECIAL: LASER & PEELING IN ÉÉN

Na de zomer is het weer tijd om je huid klaar te maken voor het nieuwe seizoen. De kachels gaan aan, de omgeving wordt droger en de huid heeft extra behoefte aan hydratatie. De ideale tijd om je huid een boost te geven. Nu de zon minder schijnt is het daarom ook dè periode om je huid te laseren en te peelen. De CT Special combineert het beste van beide werelden.

EEN STEVIGE, EGALERE HUID MET EEN PRACHTIGE GLOW

De CT Special behandeling geeft in no time een prachtig resultaat. Tijdens deze behandeling krijg je een combinatie van een laserbehandeling én een medische peeling. De laserbehandeling zorgt ervoor dat vaatjes en pigmentvlekjes snel vervagen. Je huid wordt daardoor egaler en samen met de peeling bomvol vitamines straalt je huid daarna als nooit tevoren.

HOE GAAT DE CT SPECIAL IN ZIJN WERK?

Na een persoonlijke intake met een huidanalyse starten we met de behandeling. De laserbehandeling zorgt ervoor dat de huid van binnenuit herstelt. Onzuiverheden, pigmentvlekjes en roodheid worden snel minder. Nog een voordeel van deze behandeling is dat er afhankelijk van de indicatie, weinig hersteltijd is. 

Na de laserbehandeling wordt een peeling gebruikt die het beste bij jouw huid past. De peeling wordt op maat gemaakt en bevat naast de stoffen die jouw huid nodig heeft altijd vitamine C: een krachtige antioxidant die zorgt voor de aanmaak van collageen en je een egale en stevige huid geeft. 

WAAROM DE CT SPECIAL?

-Geschikt voor de meeste huidtypes-

-Snel resultaat door de combinatie van laser & peeling-

-Je krijgt een stralende, meer egale en stevigere huid-

-Weinig hersteltijd-

– Enorme boost voor je huid-

De CT Special is een effectieve behandeling, die je huid van binnen en buiten herstelt en je snel een mooie, stralende huid geeft.

Duur van de behandeling: 75 minuten

Tarief: 195

Enkele voor & na foto's

Wat vonden cliënten van de CT Special:

Nuttige informatie gekregen van de huidtherapeut met een eerlijk advies.
Super!! Heel goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Nemen alle tijd voor je. Geven je meteen een goed gevoel zodra je binnen stapt.
Bedankt voor de intake! Ik heb mijn vragen kunnen stellen en ik heb veel geleerd over de behandeling.
By the way: dit wilde ik nog sturen: Nienke is echt geweldig!! Wow... ze legt alles super goed uit, heel deskundig (dat geeft vertrouwen), en ze stelt me ook helemaal gerust (dat geeft ontspanning) , want ik vind die laser best spannend.. Ik ging helemaal blij bij haar weg laatst. Fijne dag!

Maak hieronder online je afspraak
met huidtherapeuten NIenke en Lisette