Ervaringen Huidspecialist Anja Marra Drachten Friesland
Anja Marra - huidspecialist Drachten. Schoonheidssalon. Huidverbeterende behandelingen. Acnebehandelingen, Anti-Aging en Injectables.
22191
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22191,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Enkele ervaringen van clienten

X.X.

Via via kreeg ik het advies om met mijn acne probleem naar Anja te gaan. Na ons eerste intake gesprek waren mijn twijfels verdwenen. Anja vertelde me dat ze met haar behandelingen en met wat eigen aanpassingen in mijn eetgewoonten mijn huid weer rustiger kon krijgen. We zijn nu 8 maanden verder en het resultaat is verbluffend! Anja is een echte vakvrouw en weet heel veel te vertellen over de behandelingen en de producten. De klik met Anja is ook een groot pluspunt! Ik kijk er elke keer naar uit om een behandeling van haar te krijgen. We zetten nu de puntjes op de i om de littekens te verminderen. Ook daar heb ik alle vertrouwen in. Ik zou iedereen met een huidprobleem aanraden om naar Anja te gaan. Een echte vakvrouw.

X.X.

Positief en ontspannen. Er wordt de tijd genomen en voor vragen tussendoor is er voldoende tijd en aandacht. Ik voelde me verder erg op mijn gemak.

X.X.

Even een huidupdate!
Hier en daar is de huid nog een beetje rood. Het strakke gevoel is aan het wegtrekken. De huid is mooi glad. Ziet er goed uit!

2e Huidupdate:

Ik ben super enthousiast! mijn huid is mooi glad en heeft zichtbaar meer volume. Geweldig.
Als ik mijn huid voel dan voel ik echt meer volume en veerkracht. 🙂

(over micro needling – anti-aging)

X.X.

Mijn eerste afspraak was geweldig. Anja neemt alle rust en tijd voor je. Ze legt alles heel rustig uit voordat ze iets doet. Een heerlijke behandeling! Mijn huid glanst prachtig, zou het iedereen aanbevelen!

C.S.

Ik had van tevoren geen twijfels.
Mijn ervaring was goed, ik heb er vertrouwen in.
Als ik resultaat begin te zien zou ik het aan iedereen die mijn probleem heeft aanbevelen.
Ik heb alles heel goed en duidelijk uitgelegd gekregen. Ook heb ik een heel vertrouwd gevoel gekregen.

Even een update:

Mijn huid ziet er mooier uit dan ooit, ik kan het niet geloven. Ben er zo blij mee, dank je wel.
Fijn weekend. 🙂 Ik ben blijer dan ooit!

W.M.

Wat een fijne ervaring, met deskundig advies en fijne producten!
Ik zie uit naar de volgende afspraak.

X.X.

Het was weer hoognodig … merk dat het goed is om elke 4 weken te komen om het allemaal rustig te houden.

X.X.

Zo’n anderhalf jaar geleden besloot ik om toch nog eens te onderzoeken of ik mijn oude acne littekens zou kunnen laten behandelen. Bijna 10 jaar geleden had ik dit al laten behandelen in het ziekenhuis, maar ik was benieuwd of er inmiddels meer mogelijk was. Ik ben op google gaan zoeken naar een schoonheidsspecialist in de buurt en kwam daar de praktijk van Anja tegen. De site sprak me aan en ik besloot haar eens te mailen met mijn verhaal. Nog diezelfde avond kreeg ik een mailtje terug en maakten we een afspraak voor een vrijblijvend consult.

 

Tijdens dit consult keek ze kritisch naar de huidproducten die ik gebruikte en kwam ze met een ‘behandelplan’ waar ik nog rustig over na kon denken. Ik dacht in eerste instantie dat ik daar alleen kwam voor het behandelen van de littekens, maar het bleek dat er enorme winst viel te halen als het ging om de conditie van mijn huid, en dat we daar mee zouden moeten starten omdat dit samengaat met de littekens. Ik besloot mezelf dit te gunnen en maakte nog dezelfde dag een afspraak voor mijn eerste behandeling. Ook schafte ik de nieuwe producten aan waarmee ik direct kon starten. Ik had nooit gedacht dat met alleen al de juiste producten mijn huid er zo snel al zoveel beter uit zou zien en voelen. Ik merkte toen ook dat ik me minder ging storen aan mijn littekens omdat mijn gezicht in zn geheel er veel gezonder uitzag. Ik voelde me minder onzeker als het ging om mijn huid. Met behulp van de juiste camouflage (camouflagetherapie ook van Anja) voelde ik mij veel beter, en nu durf ik zelfs zonder camouflage de deur weer uit.

 

Het contact met Anja verloopt heel laagdrempelig en gemoedelijk. Ik voelde me meteen op mijn gemak en kreeg meteen het gevoel dat ik bij haar aan het juiste adres was. Zij is een enorm gedreven specialist die het persoonlijke contact met de ‘client’ heel belangrijk vind. Ze is erg deskundig en laat zich waar kan bijscholen en past dit vervolgens vol enthousiasme toe in de praktijk.

 

De conditie van mijn huid is nu echt goed en ik ben enorm blij dat ik deze stap toen heb gezet. Door de behandelingen vervagen ook automatisch mijn littekens en ondertussen doen we af en toe een behandeling die echt de littekens aanpakt. Per keer bekijken we wat ik wil, wat mogelijk is etc. Nu is het een kwestie van onderhouden met behandelingen en de juiste producten. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar met de juiste verzekering kun je je al heel goed verzekeren voor de behandelingen. Voor mij is het het meer dan waard en ik raad het iedereen aan!

X.X.

Bijna drie jaar geleden kwam ik bijna ten einde raad in aanraking met Anja.
Mijn huid was erg gevoelig, was rood en zat vol kleine ontstekingen.
Ik werd hier erg onzeker van. Ik kocht allerlei producten waarvan mij werd beloofd dat ze zouden helpen. Ik had al een keer iets gelezen over Anja en heb een afspraak gemaakt.
Tijdens het intakegesprek voelde het goed, er was een klik.
Anja luisterde goed naar mij en gaf mij advies, ook op gebied van voeding.
Ik heb producten van haar gebruikt met vitamine C. Al snel daarna knapte mijn huid zienderogen op ik had geen ontstekingen meer.
Door het gebruik van de aanbevolen producten en regelmatig een behandeling ben ik erg tevreden.
Anja geeft eerlijk advies, ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen.

X.X.

En, heel belangrijk, het meedenken met je klanten. Altijd bereid om te zoeken naar een oplossing of klaarstaan met een tip. Dat waardeer ik 👍🏻. Dank ook voor het mooie boek; ga zeker recepten proberen.

Voor nu: fijne vakantie en een gezond en liefdevol 2018.

X.X.

Prima focus en adequate behandeling.

N.R.

Anja werkt super fijn aan je huid! Bedankt voor de behandeling 🙂

X.X.

Het is altijd leuk om naar Anja toe te gaan, even ontspannen, even samen kletsen en vooral mijn huid knapt er heel erg van op!! Dank je Anja!!

X.X.

Duidelijk en probeert mee te denken. Erg fijn.

X.X.

Anja heeft veel kennis over de huid en producten die goed aansluiten bij verschillende huidtypen. Een fijn persoon om bij in de stoel te liggen!

J. M.

Zeer tevreden over Drs Robin Ernsting. Professioneel, vakkundig, adviserend en niet opdringerig.

A. van W.

Zoals eigenlijk altijd: prima, eerst wordt er de tijd genomen om goed te overleggen. Veilig en vertrouwd, geen loze beloften.

D. B.

Anja is een echte professional.

G. P.

Super goed. Ook veel uitleg. Helemaal top.

X. X.

Op mijn afspraak werd ik hartelijk ontvangen, vriendelijk en een open contact waardoor ik mij op m’n gemak voelde.

Mijn vragen werden serieus behandeld en zijn naar tevredenheid beantwoord.

Ik kom graag een volgende keer terug voor een behandeling.

I. M.

Bij twijfel … wel doen. Dat is wat ik elke keer ervaar.

(over filler behandelingen dr. Robin)

S. de H.

De afspraak was meer dan prima.
Helaas heb ik geen vervolg afspraak, de reden daarvan is me heel goed uitgelegd.
Ben wel teleurgesteld maar het risico is te groot.
Dank voor de eerlijkheid.

G.P.

Eerlijk gezegd zag ik er wel wat tegenop, maar het viel erg mee.
Goede opvang en duidelijke uitleg. Dus al met al: dik tevreden!

S.Bl.

Vriendelijke duidelijke uitleg. Eerlijk en deskundig. Ik weet waar ik aan toe ben!

X.X.

Altijd top!

X.X.

Professioneel, vertrouwd en zeer tevreden over het resultaat!

Inge

Super, zoals altijd!

X.X.

Professioneel, vriendelijk, persoonlijk en verkwikkend!

X.X.

Prima zoals verwacht.

X.X.

Fijne ontvangst. Professioneel en vrijblijvend advies. Fijne arts, neemt de tijd. Kortom zeer tevreden.

X.X.

Hele persoonlijke en eerlijke benadering!

X.X.

Super lieve aandacht van Anja voor de start van de behandeling.

X.X

Een jaar geleden ben ik via mijn huisarts bij Anja terecht gekomen omdat ik al een ruime tijd last had van acne. Ik had op dat moment erg last van ontstekingen. Ik had veel geprobeerd qua middeltjes en behandelingen, maar niets van dat alle had een blijvend resultaat. Meteen kreeg ik een fijn gevoel bij Anja. Ze stelt je op je gemak. Ze geeft duidelijk en bruikbaar advies over je voeding en leefstijl. En wat ze heel overtuigend zei was: heb vertrouwen in de producten en behandelingen, want ze gaan jou helpen!

Nu een jaar later heeft ze helemaal gelijk gehad. Mijn huid heeft een gezonde conditie en ik heb weinig tot geen ontstekingen. Ik zit beter in mijn vel. Wat heel fijn aan Anja is is dat ze heel persoonlijk is. Ze kijkt echt naar je. Ze duikt in je probleem. Ze staat echt voor je klaar.

G.v.E

Persoonlijk en gezellig.

A.H.

Zoals altijd weer super!

X.X

Wat ben ik weer blij met het resultaat!! Super!! Ik zou jullie bij iedereen aan willen bevelen, maar zo jammer, ik durf er nog steeds niet eerlijk over te zijn dat ik fan van de prikjes ben, geen fan van de prikjes…brrr… maar fan van het resultaat👍🏻 Maar wie weet, misschien komt die tijd nog wel eens! En wanneer de tijd daar is zal ik jullie zeker aan bevelen!!!

X.X

Ik had van tevoren geen twijfels, Robin had over deze behandeling tijdens een eerder bezoek al veel verteld, heeft me toen foto’s laten zien en had deze behandeling kort daarvoor zelf ook ondergaan. Ik stapte dan ook vol vertrouwen binnen vanmorgen.

De ontvangst was vriendelijk, hartelijk, maar zeer zeker ook professioneel. De behandeling wordt duidelijk uitgelegd, in een prettige, op het gemak stellende sfeer.
Bijvoorbeeld het even naar het ‘bedrijfstoilet’ is misschien een kleinigheidje, maar dat dit kon (i.p.v. het toilet in de wachtruimte) voelde voor mij in dit geval als bijzonder attent.

De behandelruimte zelf ervaar ik ook als erg prettig.
Al met al voelde het heel goed, kan geen verbeterpunten verzinnen, alom positief.

X.X

Ja! Anja: love you.

X.X

Uitstekend. Ontvangst is vriendelijk. Uitleg en voorzien van informatie is zeer goed.

F.D

Ik ben altijd erg tevreden over het advies dat gegeven wordt en de behandeling.

J.B

Geen twijfels.

Mijn ervaring is heel goed, daarom kom ik heel graag terug. Je doet de behandeling op maat en daar hou ik van.

Ik kreeg ook nu weer reacties, wat heb je gedaan? We zien iets anders aan je.

Ook mijn man zag direct dat ik een behandeling had gehad.
Dat is het resultaat na jouw behandeling.

Pluspunten; maatwerk, mobiele pinautomaat, herinnering via mail.

Minpunten; je zit gauw vol, dus je moet vroeg van te voren plannen (maar dat kan ik) ha ha

Kortom heel fijn en goed.

X.X

To the point en zeer klantgericht

G.B

Voel me altijd welkom en er wordt de tijd genomen voor vragen of advies.

E.S

Kon niet beter!

X.X

Over Robin:
Neemt de tijd, kijkt naar wie je bent, geeft goed gevoel. 

X.X

Anja is altijd heel professioneel en denkt mee. Haar kennis is breed en daarom ga ik hier altijd met een goed gevoel naar toe. 

X.X

Ben zo blij! Het ziet er supergoed uit en voelt ook gezond … zit letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel, mede mogelijk gemaakt door jou! Het is je werk, maar toch super bedankt voor wat je doet. 

X.X

Lekker relaxed een beetje bijpraten en ondertussen is mijn huid goed verzorgd. Dankjewel!

S.V.
Dag Anja en Robin,
Ik vind het altijd heel professioneel en tevens relaxed bij jullie. Elke vraag wordt uitgebreid beantwoord dus er wordt echt tijd voor je genomen. Ik heb ook nooit het gevoel dat er iets opgedrongen wordt maar onderbouwd advies wordt gegeven, fine tuning en eerlijkheid en daar hou ik van.
Persoonlijk zou ik iedereen die van plan is om iets te doen aan of nieuwsgierig is naar huidverbetering aanbevelen om naar jullie te gaan en ik kom ook zeker terug!
Hartelijke groet.

M.

Je behandeling zo bekwaam en je aandacht zo oprecht.
Het was weer heerlijk bij jou, dank je lieve Anja.

X.X

Prachtige locatie en vriendelijke ontvangst. Bovendien makkelijke aanrijroute.

X.X

Kon geen afspraak meer maken met dr Robin gezien zijn agenda tot het einde van het jaar vol zit. Heel attent dat Anja mij informeerde dat er een afspraak was uitgevallen en alsnog behandeld kon worden.

X.X

Vond het een heel prettig, niet opdringerig afspraak. Veel informatie en goede uitleg.
Heb er vertrouwen in.

X.X

Anja en Robin, mensen waar je geen cliënt bij bent maar een persoon. Die je er op zijn mooist laten uitzien. Twee geweldige mensen.

.

X.X

Ik werd uitgebreid ontvangen, Anja heeft de tijd genomen om alles te vertellen. Het is namelijk een compleet nieuwe wereld voor mij. Ik was nieuwsgierig hoe de behandelingen gaan en wat de prijs is van alles.

X.X

Altijd gezellig met Dokter Miracle en de lieftallige Anja.

X.X

Afspraken met dokter Robin zijn altijd goed en snel.

X.X

Deskundig en eerlijk advies, waar ik ook echt wat mee kan. Daarnaast klantvriendelijke benadering, uitgebreide uitleg over producten en behandelingsmogelijkheden. 

X.X

Vriendelijke ontvangst en geen gehaast.

X.X

Goeie behandeling. Goed advies. Relaxte sfeer. Het gevoel er weer lekker tegenaan te kunnen!

X.X

Profesioneel, wekte vertrouwen op, goed bevallen.

H.v.d.B

Weer een heerlijke behandeling gehad bij Anja voel me weer helemaal top

X.X

Ik ben uiterst tevreden over hoe dokter Robin mij heeft ingelicht over de fillers.

I.M

Eerlijk advies en goede behandeling

X.X

Bedankt voor de prettige behandeling en eerlijk advies. Fijne zomervakantie gewenst.

X.X

Erg tevreden! Persoonlijke benadering en erg goede behandeling. Nogmaals dank.

X.X.

Super vriendelijk. Verstaan hun vak en ik loop er elke keer weer vol zelfvertrouwen de deur weer uit. Happy:-)

A.H.

Duidelijk, vriendelijk en in een ontspannen sfeer. Een mooie heldere en schone omgeving.

C.H.

Helemaal prima zoals altijd!

M.H.

Zoals altijd vond ik het weer heerlijk bij je te zijn voor een zeer kundige behandeling. Ook je persoonlijke aandacht is weldadig. Dank je lieve Anja! xxx

B.B.

Goed gevoel. Niet het gevoel gehad dat er iets werd aangepraat. Volledig serieus genomen en goede analyse gemaakt.

D.B.

Zoals altijd weer goed geïnformeerd, en eerlijk geholpen, top! ga zo door!

I. over Robin

Wederom weer erg tevreden over het resultaat (door anderen niet te zien). Vakmanschap!

A.

Duidelijke uitleg, hoe je moet camoufleren en daarna het zelf doen.

R.O.

Was een hele poos niet bij Anja geweest! Ben blij dat ik weer ‘terug’ ben!

B.B

Ik ben erg onder de indruk van de behandeling van Anja én van het effect daarna. Er is een duidelijke verbetering in de kwaliteit van mijn huid te zien, Anja past de behandeling aan op mijn huidtype en geeft goede adviezen waardoor de behandeling geen negatieve bijwerkingen geeft. Ik ben zeer tevreden!!!

Roelina

Doordat ik altijd last had van ontstekingen en pigment vlekjes voelde ik mij al een ruime tijd niet echt op mijn gemak in het bijzijn van anderen. Vaak heb ik gedacht, is hier dan geen oplossing voor dat écht werkt…?

Via een zoektocht op internet kwam ik op de website van Anja terecht. Ik heb een afspraak gemaakt om te kijken wat zij voor mij kon betekenen. Het eerste kennismakingsgesprek voelde meteen vertrouwd.  Ze gaf me de producten mee waar ik mee aan de slag kon voordat ze de eerste behandeling zou gaan doen. Na een aantal behandelingen kreeg ik ook veel tips omtrent voeding en wat voor invloed dit kan hebben op de huid. Dat een aantal van die tips een blijvend resultaat zou opleveren had ik niet verwacht!

Samen met de behandelingen en het gebruik van de juiste producten is mijn huid erg verbeterd en nog nooit in zo’n goede conditie geweest. De pigment vlekjes zijn aanzienlijk verminderd en van ontstekingen is weinig tot niets meer over! Ik voel mij daardoor veel zekerder als ik in gesprek ben met andere mensen. Mocht je om wat voor reden nog twijfelen, maak eens een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Ik gun nog veel meer mensen zo’n geweldig resultaat als dat ik heb mogen ervaren!

Groeten, Roelina

 

 K

Ik ben een aantal jaren geleden bij Anja gekomen omdat ik na 2 zwangerschappen een zwangerschapsmasker had die niet weg ging, zoals in de meeste gevallen. Ik kreeg de tip om een keer naar Anja te gaan en dat is achteraf de beste keuze geweest.

Ze was eerlijk, zwangerschapsmaskers gaan nl. meestal uit zichzelf weg, maar helaas behoorde ik tot het beperkte ” groepje” bij wie dat niet het geval was. Anja was heel eerlijk en duidelijk over de behandeling en het te verwachten resultaat. Maar ik had ook het idee dat we er samen voor gingen. Ik voelde me geen nummer, maar er werd echt naar mij geluisterd.

Ja, ik heb een paar x een dag lang met een masker op mijn gezicht moeten lopen, maar het is het allemaal waard geweest. Het is helemaal weg. Binnenkort weer naar Anja voor een huidadvies!

 

A K

Zeer professioneel en vakkundig. Eindelijk een adequate behandeling voor mijn pigmentvlekken. Alles wordt uitgebreid uitgelegd, behandelingen vinden plaats in zeer prettige en ontspannen sfeer.

 

S. A.

Ondanks dat ik het belang van een goed verzorgde huid altijd al heb ingezien en ik daar, naar mijn idee, ook altijd voldoende aandacht aan besteedde, kreeg ik 2,5 jaar geleden te kampen met huidproblemen.

Mijn huid werd onrustig, extreem droog en op andere plekken juist heel vet, het ene pukkeltje na het andere dook op, pijnlijke ontstekingen vooral rondom mijn mond met als gevolg vele rode vlekjes en kleine littekentjes. Allerlei producten probeerde ik uit, ik bezocht schoonheidsspecialisten en piekerde me suf over wat er aan de hand was en wat ik anders moest doen. Maar het was dweilen met de kraan open…

Dag en nacht was ik er mee bezig, ik werd er wanhopig van, vond mezelf lelijk, ik voelde me ongemakkelijk in het contact met anderen en schaamde me. Toen ik op aanraden van mijn arts contact opnam met Anja Marra verwachte ik daar weinig van, maar hoopte op een wondermiddel! Dat bestaat helaas niet, maar op het moment dat ik bij Anja in de stoel lag kreeg ik weer vertrouwen en voelde ik me rustiger.

Want het was niet langer alleen mijn probleem, het werd ook Anja haar missie om mijn huid aan te pakken!! Anja nam de tijd om mijn huid te onderzoeken en alle aspecten van mijn levensttijl door te nemen.

Niet alleen te vragen hoe ik mijn gezicht schoonmaak, maar ook door te nemen wat ik op een dag eet, hoe ik me voel en hoe mijn lichamelijke conditie is. Stress, hormoonhuishouding, voeding, het speelt allemaal een rol in de behandeling en Anja is daarvan op de hoogte en blijft zich daar ook voortdurend in verdiepen. Datzelfde geldt voor de producten. Anja kan vol enthousiasme vertellen over nieuwe bestanddelen en wat die voor je huid doen. Ik heb ondertussen mijn vaste producten en als ik daar een tijdje onzorgvuldig mee omga gaat mijn huid meteen in protest.

Elke keer als ik bij Anja kom bespreken we hoe het gaat, waar ik wel of niet last van heb en kiest Anja welke behandeling ik nodig heb en kijken we of er iets moet veranderen aan de producten die ik gebruik. Ik vind het belangrijk dat ik me op mijn gemak voel bij Anja, dat ze aandacht en tijd besteedt aan MIJ, dat ze haar vak serieus neemt en dat met veel plezier uitoefent. Ik vertrouw haar omdat ze geen onrealistische verwachtingen schept en samen met mij kijkt naar wat er mogelijk en haalbaar is, zowel op het gebied van tijd en verandering als op financieel vlak.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat dat we nu hebben bereikt en ik heb weer vertrouwen in mijn huid omdat ik weet wat het nodig heeft en hoe het op bepaalde omstandigheden kan reageren. Daarom blijf ik trouw aan de producten van Anja en blijf ik uitkijken naar mijn onderhoudsbehandelingen in de praktijk!

Ik ben nog steeds ontzettend blij met het advies van mijn arts om naar Anja te gaan, maar wat had het me een hoop energie en geld gescheeld als ik dat meteen had gekregen….

 

L H

Na een jaar ziek te zijn geweest vond ik dat het tijd was voor een huidverbeterende behandeling. Bij Anja Marra kreeg ik deskundig advies op maat en sindsdien wordt mijn huid regelmatig behandeld met uitstekende producten. Mijn huid is door de behandelingen weer in een prima conditie en de huidproducten werken optimaal voor mijn gevoelige huid.

Daarnaast heb ik een heel positieve ervaring met de adviezen en de behandeling van dr. Robin Ernsting m.b.t. injectables. De adviezen zijn deskundig, er wordt vooraf zorgvuldig met mij overlegd en het resultaat is heel natuurlijk. Ik ben er zeer tevreden mee!

 

J K.

Hallo Anja en Robin,

Dit weekeinde had ik jullie al gezegd dat ik een verjaardagsfeestje had. Mijn dochter komt binnen, sleept me naar de schuur en zegt; “mam!! wat ben je mooi! Wat heeft hij dat mooi gedaan! je ziet er veel vrolijker mooier en rustiger uit! Geweldig zegt ze 🙂

Dat was zo’n spontane reactie en dat wilde ik jullie even laten weten.

Ben er zelf ook al heel content mee maar ook vooral omdat jullie er zelf ook zo’n plezier aan beleven als het zo mooi wordt. Groetjes en tot de volgende keer.

 

Inge Bodde

Vanaf dat ik 20 was (ben nu 44!) heb ik last van acné. In de loop der jaren van alles geprobeerd om hier vanaf te komen, van zalfje tot pilletje, naar de dermatoloog en zelfs naar de acupuncturist. Maar niet met het gewenste resultaat.

Op 22 Mei 2012 was mijn eerste afspraak bij Anja. En ondanks dat ik nogal sceptisch was kreeg ik van Anja weer vertrouwen dat mijn huid kon verbeteren. Ze luisterde naar me, beoordeelde de conditie van mijn huid en stemde de producten daarop af. Daarbij gaf ze me adviezen over voeding. Ik heb daarop alle producten met koemelk en gist uit mijn menu geschrapt. Nu nog géén 2 maanden later is mijn huid vrij van ontstekingen, geen vette kin en neus meer en mijn huid oogt frisser! De producten zijn fijn om te gebruiken.

En de behandelingen bij Anja zijn wel wat jeukerig en prikkerig ;-), maar prima te doen. Ik ben zeer tevreden over Anja! Haar adviezen, haar professionaliteit en de gezelligheid!

 

Judith Ongersma

Anja Marra weet als geen ander dat naast de behandelingen en het gewenste resultaat, vertrouwen erg belangrijk is! Ze is meer dan een huidspecialist, leert je te luisteren naar jouw huid, geeft tips over voeding en gezondheid en stimuleert je samen te werken aan jouw huid.

Haar advies en kennis deelt ze graag tijdens de behandelingen, maar ook tussen de afspraken door kun je bij haar terecht voor vragen en feedback. Het is voor mij iedere keer weer een feest om naar Anja te gaan en zie dat mijn huid na een aantal behandelingen, met de juiste producten voor thuisgebruik, ziender ogen vooruit gaat! V

oor iedereen die huidadvies wil en huidverbetering wil, stap eens binnen!

 

J M.

THE MAGIC STUFF:

Voor iedereen die de lippen wil opvullen: gewoon doen! Je bent bij Dr. Ernsting in goede handen. Het resultaat is prachtig en het is niet voor altijd, je kan altijd wil terug naar je ‘oude zelf’.

Maar het is toch ook wel een beetje verslavend :)). Ik ben in ieder geval erg tevreden, en kom elke keer weer terug!

 

Sanne V.

Hoi Anja!

Ik zou je na 2 weken even laten weten hoe het nou gaat, inmiddels alweer 3 weken om.

Maar het gaat super! De producten sloegen direct heel goed aan. Ook heb ik in het begin heel erg mijn voeding aangepast. Merk wel dat ik steeds weer zwakker wordt, en merk dat ook direct weer aan mijn huid dus doe mijn best. Ik drink/ eet helemaal geen koemelk meer. Zo neem ik nu soya yoghurt, geitenkaas, lactose vrij brood etc… Daar ben ik best wel streng in, al ben ik in deze tijd heel zwak als het gaat om chocolade eitjes!! 🙂 De producten doen het ook super goed. Het schilferen van de huid valt gelukkig mee.

Ik hoor ook van veel mensen dat ze resultaat zien. Ik draag ook geen foundation meer, alleen met uitgaan. Ik merk wel heel erg dat ik deze week ongesteld moet worden, gelijk weer pukkels. Ik ga mooi door met de producten want het bevalt me super goed. Zal nu ook jou aanbevelen aan een kennis, die kwam al bij me naar wie ik was geweest.

Zij heeft ook erg last van acne, dus zal je naam doorgeven! Groetjes

 

Anja B.

Neehhh..mijn potjes met creme zijn bijna leeg!

Elke ochtend mijn gezicht reinigen met de cleanser. Een beetje water en schuimen maar. Een heerlijk ontwaak momentje. Daarna het serum. Je voelt het gewoon de huid binnendringen. Het ruikt heerlijk fris en je hebt het gevoel dat je huid heerlijk strak aan het trekken is. Tenslotte de dagcreme met uva en uvb bescherming. In eerste instantie een “wit” gezicht, maar al snel trekt het in en een mini facelift is de hele dag aanwezig.

Wat een geweldige producten…en gelukkig mag ik ‘s avonds voordat ik naar bed ga het hele riedeltje weer doen. Bijna een feestje. De cleanser om alle make-up en alle andere ongerechtigheden te verwijderen. Je voelt je daarna zo schoon. Het serum vult alles weer aan en de nacht creme is een heerlijke zachte goudkleurige creme. Die de hele nacht zijn werk doet…en dat doet het dus ook werkelijk.

Ik heb echt het gevoel dat mijn gezicht tot rust komt. Mijn huid voelt strakker aan..het doet echt wat met je huid. En nu zijn de potjes bijna leeg. (maar wat kun je er lang mee!…je hebt echt niet veel nodig om dit heerlijke gevoel te krijgen).

 

Hester de Beer

In januari heb ik een intake gedaan bij Anja, omdat ik al jaren last heb van acné en littekenvorming. Het gesprek met Anja was heel prettig, zij kan goed uitleggen waarom mijn huid zo reageert en wat eraan gedaan kan worden. Ik ben meteen begonnen met het gebruiken van de crèmes en het serum dat Anja mij heeft aangeraden. De crèmes zorgen ervoor dat mijn huid rustiger wordt en sneller vernieuwt, en het serum maakt de pigmentvlekjes in mijn gezicht lichter, en dat gebeurt ook!

Mijn huid ziet er rustiger uit en ik voel me goed bij de producten. Deze maand ga ik voor het eerst een microdermabrasie behandeling doen, ik heb er alle vertrouwen in. Anja, bedankt!

 

Anna Dijkstra

Zoals we afgesproken hebben mail ik je even mijn ervaring tot nu toe met de Facial Cleanser, Vital C cremé en de Peeling. Ik ben begonnen met vrijwel direct de Peeling op te brengen…jee wat een lekker gevoel is dat en daarna een “gezonde” kleur…de Vital C cremé vind ik enorm fijn, de zachtheid, het uitsmeren, fris gevoel en niet te vet, de geur is erg prettig. De Creme brengt de huid tot rust lijkt het. Die rust heeft het wel nodig na de Facial Cleanser ;o) Deze heeft mij echt doen verbazen…ook zo lekker om te gebruiken!

De eerste week een schone gezonde glans gehad en toen begonnen er inderdaad kleine plekjes beetje rood te worden en zijn gaan schilferen. Nu nog een beetje vooral op de kaaklijn. Maar inderdaad een “must have” en zeker voor de nacht! Hoop je zo even een up-date te hebben gegeven…ik ben enorm tevreden!

 

H R.

Gisteren was het zover …. de door mij gewonnen huidbehandeling bij Anja! Leuke ontvangst, gezellig, veel informatie gekregen, een heerlijke behandeling gehad. Kortom … ik heb genoten en de volgende afspraak is al weer gemaakt. Bedankt Anja en tot de volgende keer!!

 

Y U.

Ik ben nu bijna een half jaar bij Anja en het bevalt me super goed! Voordat ik bij Anja kwam ging ik altijd naar winkels voor advies, op een gegeven moment kreeg ik bij elke winkel een ander advies. En mijn huid werd maar slechter en slechter.

Toen dacht ik laat ik maar eens naar een professionele huidspecialist gaan, die echt naar mij persoonlijk kijkt. En vooral ook wat en waar de problemen vandaan komen en hoe die dan op te lossen. En wat ben ik blij dat ik Anja heb gevonden. Ik had eerst afgesproken voor een gesprek wat een half uurtje zou duren. In totaal hebben we meer dan een uur zitten te praten. En heeft ze van alles uitgelegd en vertelt. Bleek dat ik een gevoelige huid had die overvoed was.

De producten die ik toen kocht bij Anja zijn echt super. Precies afgestemd op mijn huid en ruiken ook nog eens heerlijk. Wie dus op zoek is naar een goede huidspecialist, zou ik Anja aanraden. Ik kwam ook bij haar omdat ik goede reacties op haar site zag staan. Dus nu schrijf ik er zelf ook eentje omdat ik er veel aan gehad heb!

 

Margriet J.

Ik ben al jaren onder behandeling van Anja en sinds de laatste jaren merk ik een duidelijke verbetering t.a.v. haar deskundigheid. De producten die Anja gebruikt voel je werken en geven duidelijk merkbare verbetering van je huid. Natuurlijk kan dit alleen maar door een deskundig advies en een deskundige behandeling.

Ik ga elke 4 weken er met plezier heen mede door de persoonlijke aandacht en de behandeling die mij een duidelijke verbetering van de huid laat zien.

Kortom het voelt erg goed en vertrouwd bij haar onder behandeling te zijn!

 

Karin P.

Ik ben nu 4 jaar bij Anja onder behandeling. Ik had een zeer gevoelige huid met veel ontstekingen. Ik laat mijn huid om de 4 weken, door Anja behandelen, heb nu eigenlijk weinig tot geen last meer van ontstekingen. Ik gebruik nu producten die echt wat met je huid doen, dat voel je ook bij het gebruik ervan, dat er echt wat gebeurt.

Ik ben heel erg tevreden met de persoonlijke aandacht, informatie over producten en gebruik hiervan en de tijd die Anja voor mij neemt.

 

Deel uw ervaringen met dokter Robin en Anja. 

 

Uw volledige naam wordt niet op de website vermeld.