Nutricosmetics zijn nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen.

Meer weten over voeding en voedingssupplementen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Nutricosmetics voedingssupplementen

Nutricosmetics zijn voedingssupplementen waarin geconcentreerde voedingsstoffen zitten. Deze voedingsstoffen ondersteunen de kwaliteit van de huid. Het zijn vitaminen, mineralen en aminozuren die uit vezels, planten en kruidenextracten komen. Ze kunnen de structuur van de huid verfijnen en de stevigheid vergroten. Ze zijn een perfecte ondersteuning bij behandelingen van een huidspecialist. Vooral als het om huidverbetering gaat. Ik adviseer u als aanvulling op mijn werk dan ook graag over deze supplementen.

Werken aan uw huidprobleem van binnenuit

Vitamine C, of Omega-3, dat zijn vitamines die u ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Als u weet dat deze stoffen (naast heel veel andere stoffen) de stevigheid van de huid kunnen verbeteren, dan begrijpt u dat ik dat als ondersteuning van mijn behandeling aanbied. De nutricosmetics waarmee ik werk hebben een ‘antioxidatieve’ werking.

Wat is een anti-oxidant? En hoe kan die helpen bij huidverbetering?

Dat is een stof die in staat is beschadigingen die door vrije radicalen zijn veroorzaakt, te neutraliseren, of te verminderen. Het verouderingsproces is een gevolg van schade door die vrije radicalen. (Dat zijn moleculen in het lichaam die schadelijk zijn.) Onze huid wordt minder elastisch door de schade van vrije radicalen aan de huid. U kunt het vergelijken met een elastiekje dat brokkelig wordt als het te lang in de zon heeft gelegen. 

De voedingssupplementen die ik adviseer werken aan uw huidprobleem van binnenuit. Ik werk met supplementen die de huid beschermen tegen UV-straling. Tegelijkertijd laten ze wel vitamine D binnen. Ze beperken effectief huidveroudering en vervroegde rimpelvorming. Samen met mijn behandelingen, de producten die u daarbij gebruikt, is dit een goede combinatie om structureel en effectief te werken aan huidverbetering.