Huidanalyse met de VisioFace 1000 D Camera
Als u thuis met goed licht dicht bij de spiegel staat, ziet u meer oneffenheden in uw huid dan wanneer u zichzelf van een afstandje bekijkt. Als huidspecialist neem ik uw huid natuurlijk echt onder de loep. Van heel dichtbij bekijk ik uw huid om het te kunnen analyseren. Is er sprake van een huidaandoening waarbij ik een nog beter, gedetailleerd en betrouwbaar beeld wil krijgen, dan zet ik de VisioFace 1000 D Camera in.

Deze camera is namelijk in staat om het gelaat tot in detail te fotograferen. Het maakt indrukwekkende, volledige gezichtsfoto’s. De resolutie is hoog, dat betekent dat ik elk detail kan zien. De camera heeft bovendien een evenwichtige lichtinval (witte led verlichting). Doordat u het gezicht in een houder plaatst, kan ik u bij elke opname op dezelfde manier fotograferen. Daardoor kan ik de verbeteringen tot op detail goed vergelijken.

VisioFace Camera bij intake

Tijdens de intake maak ik een gezichtsfoto. Die dient als beginwaarde. Afhankelijk van het doel van de behandeling en afhankelijk van de huidaandoening maken we later nog vervolgfoto’s. Dan kunnen we ze naast elkaar leggen om het beeld te vergelijken.

Wat kan de VisioFace 1000D?

• 4 Foto’s naast elkaar om op detail te analyseren en te vergelijken

• Berekent het aantal fijne en grove poriën

• Berekent het aantal rimpels (in een gebied, oppervlakkig en in volume in pixels)

• Berekent kleurverschillen (pigment) in de huid in pixels.

• Het zichtbaar maken van UV-schade (zonschade en voortijdige huidveroudering)

• Geeft kleine huiddetails in 3D weer