Huidanalyse met de VisioFace 1000 D Camera. Als je thuis met goed licht dicht bij de spiegel staat, zie je meer oneffenheden in je huid dan wanneer je jezelf van een afstandje bekijkt. Als huidspecialist neem ik je huid natuurlijk echt onder de loep. Van heel dichtbij bekijk ik je huid om het te kunnen analyseren.

De Meet & Treat

Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Kom dan langs voor een Meet & Treat. Voordat je komt stuur ik je een online gezondheidsvragenlijst. Ik vind het namelijk belangrijk te weten hoe je in je vel zit, letterlijk en figuurlijk. Mijn kijk op huidverbetering is holistisch: je eet- en leefpatronen maken daar bijvoorbeeld ook deel van uit. Om jou goed te adviseren, wil ik je daarom graag leren kennen. Daar is de Meet & Treat voor bedoeld. 

Kom je bij me, dan nemen we eerst samen de vragenlijst door. Daarna maak ik foto’s van je huid met een speciale camera: de VisioFace. Vervolgens ontvang je een korte introductiebehandeling om te ervaren hoe ik werk. 

Goed om te weten: als we met elkaar in zee gaan, dan is het van belang dat je de huidproducten die ik je adviseer gaat gebruiken. Ik werk met een serie speciale producten, waarvan ik weet dat die het beste resultaat geven.  

Gelukkig bevestigen mijn cliënten dit; ik krijg regelmatig te horen dat het fijne producten zijn die daadwerkelijk de huidstructuur verbeteren. Minder dof, gladder en gezonder, daar gaan we voor!