Huidverbeterende behandelingen

Er is een moment geweest waarop je in de spiegel keek en dacht: ‘Ik zou een betere huid willen hebben’, of: ‘Ik wil er weer wat jonger uitzien.’ Bij Anja Marra in Drachten kom je terecht bij een bevlogen en eerlijke huidspecialiste.

Anja: “Ik beloof je geen gouden bergen. Wel kan ik je helpen je huid aanzienlijk te verbeteren. Mijn passie is het structureel aanpakken van huidproblemen. Mensen die niet tevreden zijn met hun uiterlijk, voelen zich na behandeling een stuk zelfverzekerder.”

Het oplossen van complexe huidproblematiek

Maak je een afspraak met me, dan kom je op bezoek bij mij in mijn centrum voor Huidzorg in Drachten. Het eerste gesprek (Meet & Treat €63,00) is altijd vrijblijvend. Goed om te weten: tijdens de Meet & Treat geef ik een korte introductie behandeling zodat we daarna de juiste keuzes kunnen maken voor jouw verzorgingsregime thuis. Ik bekijk de huid eerst zorgvuldig. Als het wederzijds klikt en je voor een behandeling kiest, dan maak ik speciaal voor jou een plan van aanpak om jouw huid te verbeteren. 

Plan van aanpak voor: 

  • Huidverbetering 
  • Huidverjonging (anti-aging)
  • Behandeling van acne
  • Behandeling van pigmentvlekken (hyperpigmentatie)
  • Behandeling van littekens

Speciale huidproducten

Ik werk met een een serie huidproducten waarvan ik weet dat die het beste resultaat geven en goed voor jouw huid zijn. De huidverbeteringsproducten bevatten hoog werkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine C, vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en milieu voorop.

De actieve ingrediënten dringen tot diep in de huidcellen door. Met het instemmen van een behandeling, stem je ook in met het gebruik van deze huidproducten. Voor mij is dat noodzakelijk om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Van mijn klanten krijg ik terug dat het zeer fijne producten zijn die daadwerkelijk voor verbetering van de huidstructuur zorgen. Minder dof, gladder en gezonder. 

Specialistische hulpmiddelen

Om de huid goed te kunnen bekijken, maak ik gebruik van VisioFace. Daarmee maak ik een foto van de huid. Op die foto is de structuur van de poriën te zien. Ook de kleur van de huid. En ook: UV-schade. Dit is onze beginsituatie. Dit beeld deel ik met je. Daarna leg ik uit wat het beste behandeltraject voor jouw huid is. Halverwege het traject maken we weer een foto en dan vergelijken we de beelden. Het is heel mooi om zo de veranderingen te kunnen volgen en van dichtbij te zien hoe de huid verbetert.

Behandeltraject

Geen behandeling is hetzelfde. Wat ik bied is puur maatwerk. Dat betekent ook dat de resultaten altijd verschillend zijn. Soms duurt het wat langer voordat iemand resultaat ziet. Ik bekijk de mens altijd vanuit het holisme (alles is met elkaar verbonden). Het verbeteren van de huid vraagt niet alleen om een behandeling van buitenaf, maar ook van binnenuit. Gezond leven, goed eten, rust en genieten: dat alles helpt mee aan het verbeteren van de huid. 

Nazorg

Je mag mij zien als jouw huidcoach. Tijdens het traject geef ik aan hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Ook maken we gebruik van after care kaartjes. Daardoor weet je thuis wat je ’s ochtends en ’s avonds te doen hebt om de conditie van je huid te verbeteren. Speciaal voor mijn klanten heb ik een app laten ontwikkelen. Daarmee vind je op jouw smartphone heel gemakkelijk alle producten die je thuis gebruikt. Er staat precies bij hoe en wanneer je die producten het beste kunt gebruiken, om het beste resultaat te halen. 

Bij Anja Marra - Huidzorg ben je aan het juiste adres voor:

Huidverbetering –  Huidverjonging (anti-aging) – Behandeling van acne – Behandeling van pigmentvlekken (hyperpigmentatie) – Behandeling van littekens – Behandeling van droge huid – Behandeling van rosacea.