Huidcoaching - Huidspecialist Anja Marra
Huidcoaching is een persoonlijke begeleiding op het gebied van uw huidverzorging uit en thuis. Het moment dat uw huid zichtbaar verouderd willen we zo lang mogelijk uitstellen.
huidcoaching, huidverzorging
21747
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21747,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

De huid heeft een beschermde functie en regelt o.a. de lichaamstemperatuur en bepaalt samen met de gelaatstrekken en de haren hoe we eruit zien. Goede voeding, voldoende slaap, lichaamsbeweging en een goede lichaamsverzorging zijn belangrijk voor het behoud van een mooie huid.

 

Misschien bent u er nog niet zo mee bezig, maar hoe beter u op jonge leeftijd voor uw huid zorgt, hoe makkelijker het zal zijn om de huid, ook in de toekomst, gezond te houden. Het is nooit te vroeg (of te laat!) om te starten met een huidverzorgingsroutine. Het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is daarbij essentieel.

 

Wat betekent huid coaching? 

 

Huidcoaching is een persoonlijke begeleiding op het gebied van uw huidverzorging uit en thuis. Het moment dat uw huid zichtbaar verouderd willen we zo lang mogelijk uitstellen. Samen met u, ontwikkel ik een huidverzorgingsroutine met name gericht op preventie. 

 

Ook kan ik u op weg helpen als …

 

uw huid niet meer goed reageert op uw gebruikelijke producten; uw huid lijkt steeds meer uit te drogen, is rood en trekkerig. Of juist vet en pukkelig. 

Tijdens een uitgebreid adviesgesprek en een huidanalyse ontstaat een plan van aanpak om uw huid in een betere conditie te krijgen. U krijgt een duidelijke uitleg met betrekking tot de producten die ik u adviseer en eventueel de behandelingen die zinvol zijn in uw situatie. 

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn; al is het soms in het begin wel even wennen. Ik vind het belangrijk om dit proces samen met u te doen.  

 

Ik ga een stap verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Door de huid intensiever te behandelen wordt een optimaal resultaat bereikt. 

Het is mijn missie om een ieder die bij mij komt een zo gezond mogelijke huid te bezorgen.