Dr. Catharina Meijer: “Ons uiterlijk verandert als we ouder worden. Dat heb ik altijd al boeiend gevonden. Wat gebeurt er met de huid en wat kunnen we eraan doen om er zo gezond mogelijk uit te blijven zien? Daarvoor is een holistische aanpak nodig. Het vraagt om een gezonde levensstijl en het gebruik van de juiste huidproducten. En: naar mijn mening mogen we de natuur ook best een handje helpen om er fris, gezond en uitgerust uit te zien!” 

Dr. Catharina Meijer is aangesloten bij de artsenfederatie KNMG en is jarenlang voorzitter geweest van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Botox

Fillers

Injectables door dr. Catharina Meijer

INJECTABLES

Onze huid laat zien dat wij geleefd hebben. In elke rimpel ligt een verhaal verborgen. Dat is de schoonheid ervan. Toch willen we in onze uitstraling ook graag een vleug van de jeugd terugzien. Stralende ogen en een stralende huid! Anja Marra werkt samen met dr. Catharina Meijer. Zij verzorgt de behandelingen met injectables. 

Het doel van de cosmetisch arts is dat wanneer jij in de spiegel kijkt, je een reflectie ziet van hoe jij jezelf van binnen ervaart. Voordat Catharina aan het werk gaat, vindt een intake plaats. De behandeling zelf duurt zo’n twintig minuten. Indien wenselijk brengt Catharina een verdoving aan, maar na de behandeling kun je weer zelfstandig op pad. 

Je gezicht is na de behandeling met injectables eerst nog wel een beetje gevoelig. Het kan zijn dat er zwellingen of kleine bloeduitstortingen ontstaan, maar die gaan over het algemeen vrij snel weer weg. Catharina is bereikbaar voor advies en nazorg.

Catharina: “Het is mijn streven om voor een zo mooi mogelijk resultaat te gaan zónder ingrijpende operaties. Injectables zijn een effectieve en veilige manier om de huid te verjongen. Ik vind het heel fijn om mensen daarbij te kunnen helpen. De Engelsen zeggen het zo mooi: ‘To grow old gracefully!’ Dat wens ik iedereen toe!” 

INTERESSE?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.

Liquid Facelift

Dit is een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen. Een natuurlijk resultaat staat voorop.

De liquid facelift bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak. Jouw gezicht bepaalt welke behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat.

1. Relaxeren: mimiek in balans.
Een (te) sterke mimiek geeft een negatieve, ontevreden, bezorgde of boze uitdrukking. Het ontspannen van bepaalde spiertjes met Botuline Toxine herstelt het natuurlijke evenwicht in de spierwerking en geeft daarmee rust en balans.

2. Het opvullen van rimpels en lijntjes

Bijvoorbeeld een neus/lippenplooi verzachten, of die vervelende lipsticklijntjes verminderen of afhangende mondhoeken opwippen voor een vriendelijke positieve look.

3. Het herstellen van contouren en vorm
Samen met het herstellen van het volume in je gezicht op precies de juiste plek, zoals het terugbrengen van een gladde kaaklijn en jeugdige rondingen in het gezicht. De oneffenheden verdwijnen en hiermee ook een vermoeide, zorgelijke en ouwelijke uitdrukking.

4. Revitalisatie van de huid
Voor het verbeteren van een grauwe, doffe huid.

Heb je een vraag over injectables?

Laat het ons weten.