Gratis gezichtsanalyse
Overweeg je een behandeling en kom je voor het eerst bij dokter Neda of is het überhaupt de eerste keer dat je een injectable behandeling ondergaat? Dan willen we je aanraden om vóór je eerste behandeling een gratis intakegesprek in te plannen. Op basis van jouw wensen ontvang je deskundig advies over een behandeling die het beste bij jou past.

Injectables door drs. Neda Ansari

Dokter Neda (uitgesproken als Nedda) komt wekelijks naar Drachten zodat o.a. ook de nazorg nòg beter kan worden gewaarborgd. Neda heeft al meer dan 4000 succesvolle behandelingen uitgevoerd en traint daarnaast nieuwe cosmetisch artsen.

Experts op het gebied van injectables
CityClinics wil Botox en Filler behandelingen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken.
Zij zijn expert op het gebied van Botox en Filler behandelingen. Jaarlijks voeren ze meer dan 300.000 behandelingen uit, ze doen dus niks anders. Bovendien werken zij uitsluitend met Big geregistreerde cosmetisch artsen en A-merken injectables. Omdat CityClinics kwaliteit, veiligheid en service het allerbelangrijkste vindt, word je altijd ontvangen en begeleid door een gastvrouw. Ook bieden zij een gratis adviesgesprek en nacontrole aan.

Natural Look Garantie
Kies je voor dokter Neda, dan ben je verzekerd van een natuurlijk ogend resultaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over een onnatuurlijke uitstraling. Neda belooft dat je stralend en natuurlijk de deur uitgaat!

We verwelkomen je graag.

Dokter Neda: “Bent je eerder behandeld door een andere arts of kliniek, neem dan je dossier (of eventueel facturen) mee, zodat ik je behandeling goed kan voortzetten”

Stralende deals

De behandelingen bij City Clinics zijn zeer scherp geprijsd. Toch kunnen we het niet laten om zo nu en dan te trakteren op een extra aanbieding.

Botox

Heb je een vraag over injectables?

Laat het ons weten.