Aanwezig op:
14 mei, 28 mei, 11 juni,
25 juni en 23 juli.

Drs. Robin Ernsting

Drs. Robin Ernsting is aanwezig op:
Aanwezig op: 14 nov, 28 nov, 12 dec, 30 jan, 20 febr, 12 mrt, 2 apr, 23 apr, 14 mei, 4 jun,
25 jun en 16 jul.

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit. Daarom is er een uitstekend samenwerkingsverband met cosmetisch arts drs. Robin Ernsting. Hij draagt zorg voor de behandelingen met injectables.

Meer weten? Maak een afspraak met Drs. Robin Ernsting voor een vrijblijvend intake gesprek.

We worden ouder, dat staat vast. Rimpels tekenen het gezicht, laten zien dat er is geleefd. De één heeft daar geen last van, de ander wil liever in de spiegel kijken en een vleugje van de jeugd in het gezicht terugzien. Dat kan. Anja Marra werkt hiervoor samen met drs. Robin Ernsting. Een pure professional als het gaat om het gezicht er op een natuurlijke manier jonger uit te laten zien, met behulp van injectables. 

 

Drs. Robin Ernsting is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft jarenlange ervaring met injectables. In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801.

Drs. Robin Ernsting: “Voor we overgaan tot de behandeling, informeer ik u eerst over wat de behandeling specifiek voor u zal betekenen. Ik kijk naar uw gezicht, naar uw mimiek en uw uitstraling. Op basis daarvan bespreek ik met u wat mij de beste behandeling lijkt. Van tevoren vertel ik waar we de filler en/of Botuline Toxine aanbrengen en welk effect dat zal hebben.

De daadwerkelijke behandeling duurt zo’n 20 minuten. U neemt plaats in de behandelstoel. Afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van uw gevoeligheid, kan ik eerst een verdoving aanbrengen. Na de behandeling kunt u, zonder begeleiding, meteen weer naar huis of naar het werk. 

Er kunnen wat zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende. Een snelle, veilige behandeling waarbij voor mij voorop staat dat u op uw gemak bent.”

Interesse?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.

Liquid Facelift

Dit is een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen. Een natuurlijk resultaat staat voorop.

De liquid facelift bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak. Uw gezicht bepaalt welke behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat.

1. Relaxeren: mimiek in balans.
Een (te) sterke mimiek geeft een negatieve, ontevreden, bezorgde of boze uitdrukking. Het ontspannen van bepaalde spiertjes met Botuline Toxine herstelt het natuurlijke evenwicht in de spierwerking en geeft daarmee rust en balans.

2. Het opvullen van rimpels en lijntjes

Bijvoorbeeld een neus/lippenplooi verzachten, of die vervelende lipsticklijntjes verminderen of afhangende mondhoeken opwippen voor een vriendelijke positieve look.

3. Het herstellen van contouren en vorm
Samen met het herstellen van het volume in je gezicht op precies de juiste plek, zoals het terugbrengen van een gladde kaaklijn en jeugdige rondingen in het gezicht. De oneffenheden verdwijnen en hiermee ook een vermoeide, zorgelijke en ouwelijke uitdrukking.

4. Revitalisatie van de huid
Voor het verbeteren van een grauwe, doffe huid.

Restylane

Veilig en natuurlijk. Direct resultaat.

 

Restylane® producten vervagen rimpels, acentueren de gezichtscontour, creëeren vollere lippen en verjongen de huid.
De behandelingen worden aan uw wensen aangepast en het resultaat is direct zichtbaar. Restylane is een natuurlijk beautyproduct dat de mimische expressie van het gezicht niet aantast.
Met de producten van Restylane straalt u weer als nooit te voren en zit u heerlijk in uw vel! Het esthetische resultaat is direct zichtbaar en houdt lang aan. 

 

De voordelen van een Restylane behandeling

De  resultaten van een behandeling met Restylane zijn langdurig maar niet permanent. Dit geeft u de vrijheid te kiezen of u de behandeling wenst te herhalen om het effect te behouden.

Het resultaat van een Restylane behandeling kan 6-12 maanden aanhouden en met slechts een herhalingsbehandeling, zo blijkt uit klinisch onderzoek, kan het effect wel 18 maanden aanhouden. Voor lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan.
Het effect en de veiligheid van de Restylane producten zijn in talloze klinische studies bewezen

Meer weten? Maak een afspraak met Drs. Robin Ernsting een vrijblijvend intake gesprek.