Botox Drachten | dr Robin Ernsting | Injectables - Anja Marra - Huidzorg
Dermale fillers zijn ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht, zonder chirurgische ingrepen.
botox, fillers, restylane
21603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21603,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Drs. Robin Ernsting

 

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit. Dat geldt zowel voor de producten, als voor de uitvoering van de behandelingen. Daarom is er sinds een paar jaar een uitstekend samenwerkingsverband met cosmetisch arts dokter Robin Ernsting. Hij draagt zorg voor de behandelingen met injectables.

 

Heeft geneeskunde gestudeerd in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat- en cosmetische chirurgie van het AMC. Robin Ernsting werkte nauw samen met vaatchirurgen in het onderzoek naar aangeboren vaatafwijkingen (malformaties) in het gelaat.

Zoekt u naar een vertrouwd adres voor uw rimpelbehandeling?

 

Drs. Ernsting is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde en heeft jarenlange ervaring met injectables. In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801.

Dokter Robin van Dutchinjectables is werkzaam als solistisch werkende professional bij Anja Marra Centrum voor Huidverbetering. (www.dutchinjectables.nl)

Bent u geinteresseerd? Dan heeft u de mogelijkheid om met Dokter Robin Ernsting een vrijblijvend intake gesprek te voeren. Aan dit consult zijn geen kosten verbonden. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.

 

Topkwaliteit tegen een scherp tarief.

Botox

 

Door het injecteren van botox met een klein naaldje in overactieve spieren kunnen deze zich ontspannen waardoor de huid gladder wordt en de rimpels verminderen.

Teosyal

 

Ideeën over schoonheid veranderen met de tijd – zo ook ons gezicht als wij ouder worden. Met TEOSYAL krijgt schoonheid een jeugdige impuls met lichaamseigen materiaal.

Restylane

 

Restylane® dermale filler is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht, zonder chirurgische ingrepen.

Emervel

 

Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en verliest het gezicht zijn volume. De gevolgen hiervan zijn het ontstaan rimpels en lijnen.

Drs. Robin Ernsting is aanwezig op:
29 maart, 19 april, 3 mei, 8 mei, 31 mei, 21 juni, 12 juli en 26 juli.

Liquid Facelift

 

is een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

De liquid facelift bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak. Uw gezicht bepaalt, welke behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat.

 

1. Relaxeren: mimiek in balans. Een (te) sterke mimiek geeft een negatieve, ontevreden, bezorgde of boze uitdrukking. Het ontspannen van bepaalde spiertjes met Botox® herstelt het natuurlijke evenwicht in de spierwerking en geeft daarmee rust en balans.

2. Het opvullen van rimpels en lijntjes, bijvoorbeeld een neus/lippenplooi verzachten, of die vervelende lipsticklijntjes verminderen of afhangende mondhoeken opwippen voor een vriendelijke positieve look.

3. Het herstellen van contouren en vorm samen met het herstellen van het volume in je gezicht op precies de juiste plek, zoals het terugbrengen van een gladde kaaklijn en jeugdige rondingen in het gezicht. De oneffenheden verdwijnen en hiermee ook een vermoeide, zorgelijke en ouwelijke uitdrukking.

4. Revitalisatie van de huid voor het verbeteren van een grauwe, doffe huid.

 

Zo wordt de behandeling uitgevoerd

 

Voor hij een behandeling uitvoert, overlegt dokter Robin tijdens een eerste consult met u wat de Liquid Facelift specifiek voor u zal betekenen. Hij kijkt naar uw gezicht, naar uw mimiek en uw uitstraling en bespreekt met u wat hij als beste behandeling voor u ziet. Waar de filler aangebracht zal worden en wat het effect daarvan zal zijn. U krijgt instructies mee voor vooraf en na de behandeling en er wordt een afspraak gemaakt voor de behandeling.

 

De daadwerkelijke behandeling zal gemiddeld 20 minuten duren. U neemt plaats in de behandelstoel en afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van uw gevoeligheid, kan eerst een verdoving worden aangebracht. Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis of naar het werk, u hebt geen begeleiding nodig. Er kunnen wat  zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende.