Laserbehandelingen

Je bekijkt de huid van dichtbij en ziet daar ineens een rood adertje dat daar eerder nog niet zat. Of fijne lijnen die je eerder nog niet had gedetecteerd. Zijn het nu kleine veranderingen in de huid, of grotere (zoals littekens van acne, pigmentvlekken, een verouderde huid): we kunnen ze behandelen met laser.

Ook zijn er verschillende methodes voor definitief ontharen; de Elos methode, Diodelaser, IPL, Alexandrite laser en Nd: YAG laser. We hebben de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid! Behandelingen in het gelaat worden (gedeeltelijk) vergoed. Bekijk daarvoor jouw polis. 

Wat is een laserbehandeling?

De laser is een gebundelde straal licht. Doordat het een heel geconcentreerde straal is, kunnen we heel gericht werken op de huid. Door de straal kunnen we bijvoorbeeld vaatjes dichtmaken, of pigment dat diep in de huid ligt, verpulveren. Voordat we deze behandeling aangaan, kom je eerst langs bij een van onze huidtherapeuten voor een intakegesprek en een huidanalyse.

In het intakegesprek geef jij aan wat jouw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Door de huidanalyse kan de huidtherapeut bepalen of er een indicatie is voor een huidtherapeutische behandeling. Als dit zo is, dan maakt ze samen met jou een behandelplan en maakt zij een afspraak met je voor de eerste behandeling.

Onze huidtherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars. En is aangesloten bij →