Lash & Brow

Lash volume lift

Lash Volume Lift is een behandeling waarbij je de wimpers lift en krult zonder gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions. We werken met silicone pads en milde, maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade aanrichten aan de natuurlijke wimpers. Lash Volume Lift zal voor extra volume van de wimpers zorgen door keratine, collageen en vitamine E.

Henna Brows

Brow Henna is een van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes opgemaakt met wenkbrauw make-up. Het voordeel van Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd, zo kun je mooie volle wenkbrauwen creëren. 

De henna die Perfect Eyelash gebruikt om de wenkbrauwen te verven is 100% natuurlijk. Dit houdt in zonder ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën. Ook is de Perfect Eyelash Brow Henna vrij van parabenen. 

Lash Lifting:

  • Creëren van een mooie open blik
  • Volle wimpers door intense lifting
  • Veilig voor je natuurlijke wimpers
  • 6 tot 9 weken zichtbaar
  • Inclusief wimpers verven

Van €69 nu voor €59

Henna Brows:

  • Prachtige volle wenkbrauwen
  • Perfect in model
  • Geen schadelijke chemicaliën
  • 6-8 weken zichtbaar


Van €39,50 nu voor €32,50

over Silke

Heerlijk vind ik het om mensen die bij me in de salon komen een puur ontspanningsmoment te geven. Je denkt misschien: ‘Hup, even snel de wenkbrauwen en wimpers laten verven!’, maar het is juist zo fijn om daar even de tijd voor te nemen. Het is een moment waarin je weer een mooiere versie van jezelf maakt! In mijn ogen mag je daar even voor gaan zitten.

Voor ik ook maar enige vorm van verf of Henna aanraak, bespreken we jouw wensen. Ik bekijk eerst goed de vorm van jouw gezicht. Die bepaalt namelijk in welke vorm ik jouw wenkbrauwen epileer. We willen natuurlijk dat die er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Ik ben pas tevreden als jij met een goed gevoel de salon verlaat, met nette gevormde wenkbrauwen en/of opvallende wimpers.

Een mooie, intense oogopslag creëren; dat is waar ik goed in ben. 

Wat ik zo fijn vind aan mijn vak is dat het mensenwerk is. Ik haal mijn energie uit het contact met mijn cliënten. Je komt bij mij in de stoel voor soms maar een kleine behandeling, maar ik zal je altijd in de watten leggen en je een beetje verwennen!

Reacties van cliënten