Me-Line | hyperpigmentatie

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, soort pigment of lichaamsdeel. Het is makkelijk in gebruik, de behandelingen geven snel resultaat en zijn uitgebreid klinisch onderzocht.

Zonschade, trauma, zwangerschap, hormonen, krabben of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Wij behandelen doorgaans pigmentatie met onze laserbehandelingen. Echter, deze behandeling is in sommige gevallen niet voldoende om de pigmentatie aan te pakken.

Voor de behandeling van ´moeilijk pigment´; dat wil zeggen melasma of pigment dat moeilijk of niet op andere therapieën reageert, adviseren we de ME-line. Melasma (ook bekend als chloasma of zwangerschapsmasker als het een zwangere betreft) is een pigmentstoornis waarbij grillige donkerbruine vlekken ontstaan (meestal in het gezicht).

 

ME-line behandeltraject

De ME-line is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker behandelingen en een thuispakket. Daarnaast wordt de behandeling versterkt met microneedling therapie.

We beginnen met een masker behandeling in de salon, waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. Na 2 weken ondergaat u een microneedling behandeling en 2 weken daarna nogmaals een masker behandeling. Als het nodig is wordt de kuur nog aangevuld met een extra microneedling behandeling.

 

Wilt u weten hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk onderstaande video’s.