Medische Camouflagetherapie - Anja Marra - Friesland
Met camouflagetherapie kunnen verschillende huidaandoeningen en kleurafwijkingen behandeld worden, zoals littekens, brandwonden, pigmentvlekken, acne en wijnvlekken.
Medische camouflagetherapie Friesland
22385
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22385,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Medische Camouflage

Zoals u op de foto hier boven kunt zien zijn in sommige gevallen de imperfecties van de huid heel mooi.

Wel kunnen huidproblemen zeer verschillend van aard zijn. Littekens, brandwonden, pigmentvlekken en acne. En niet iedereen is er even blij mee. 

Medische camouflage technieken bieden dan uitkomst. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met me op en we kunnen de mogelijkheden bespreken. Ik concentreer me op behandelingen in het gezicht en hals.

KOSTEN EN VERGOEDINGEN
Diverse zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor camouflagetherapie vanuit de aanvullende verzekering. Doorgaans moet er wel aan de volgende voorwaarden voldaan worden:

  • Doorverwijzing van een huisarts of specialist is in sommige gevallen vereist.
  • De zorgverzekeraar kan hierover meer informatie geven.
  • Informeer de eigen zorgverzekeraar bij twijfel over (het recht op) de vergoeding.

Verder belangrijk:

  • Doorgaans worden alleen behandelingen van het gezicht en hals vergoed.
  • Het budget voor camouflagetherapie vanuit de aanvullende verzekering, valt in veel (maar niet alle) gevallen samen met acnetherapie en laserontharing/epilatie voor het gezicht.
  • Camouflagemiddelen vallen onder hetzelfde budget als de consulten van de camouflagetherapeut.
  • Het eigen risico wordt niet aangesproken bij dekkingen vanuit de aanvullende verzekering.

Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden (gedeeltelijk) medische camouflage behandelingen. Neem contact op met uw verzekering voor meer informatie. Het inschrijfnummer van de ANBOS van Anja is: 21584.

AGB-code(s) Zorgverlener(s) : 89-003197 AGB code Praktijk : 89-53137