Fijne lijntjes, een oudere huid, pigmentvlekken, beschadiging van de huid door de zon: het zijn huidaandoeningen die vaak pas wat later in het leven zichtbaar zijn. Een huid die littekens heeft door een verleden van acne, is zichtbaar aangetast. We kunnen de tijd niet terugdraaien, maar het doet me elke keer weer goed dat ik mensen kan helpen door de huid zichtbaar te verbeteren. 

Enterpen behandelingen

Wat is de ENTERPEN™?

De ENTERPEN™ is een revolutionaire behandeling. Met behulp van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, maken we kleine micro-kanaaltjes in de huid. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren.

Gevolg: een mooiere, stralende huid die er gezond uitziet.

Het eerste wat ik doe als je bij me komt, is je huid analyseren. Daardoor kan ik zien welk huidtype je hebt en bepaal ik welke behandeling het beste bij je past. Dat doe ik altijd in goed overleg. De ENTERPEN™ gebruiken wij voor verschillende doeleinden.

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen (gemiddeld 6) nodig met de ENTERPEN™. Deze behandelingen dienen in kuurverband te worden ondergaan. Afhankelijk van de behandelindicatie kan het behandelinterval variëren tussen de 2 en 6 weken.

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft tijd nodig. Dit proces vindt geleidelijk plaats in de huid. Na gemiddeld 2 – 4 weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn.

Het verbeteringsproces in de huid kan zelfs tot 6 maanden aanhouden. In overleg met mij kun je huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Heb je een andere vraag over de Enterpen?

Laat het ons weten.