Ooglidcorrectie - Drachten - Friesland
Anja Marra - huidspecialist Drachten. Schoonheidssalon. Huidverbeterende behandelingen. Acnebehandelingen, Anti-Aging en Injectables.
ooglidcorrectie
22745
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22745,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Ooglidcorrecties door drs. Mark van Bracht

 

Naarmate u ouder wordt gaan uw bovenste oogleden wat meer hangen. Dit is een natuurlijk verschijnsel, want in de loop van de jaren wordt de huid minder elastisch.

Een ooglidcorrectie, ook wel ooglift genoemd, is soms een passende oplossing als u last heeft van hangende oogleden. U ervaart bijvoorbeeld een zwaar gevoel boven uw ogen of u ziet er steeds moe uit. Ook kan het zijn dat de bovenoogleden uw zicht beperken. Een ooglidcorrectie is dan vaak een prima oplossing. Het is een kleine ingreep met een groot resultaat.

Drs. Mark van Bracht heeft veel ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Hij voert deze ingreep uit in het Gezondheidscentrum te Drachten. De kosten van een ooglidcorrectie zijn €650,00.

 

Mogelijke klachten die u heeft door uw hangende oogleden:

 

  • zwaar, vermoeid gevoel
  • vermoeide blik
  • slecht zien, dubbel zien
  • hoofdpijn

Wilt u persoonlijk advies over uw oogleden?

Neem dan contact met ons op d.m.v. onderstaand formulier voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Ooglidcorrectie