Ik heb één grote passie: huidproblemen structureel aanpakken waardoor mensen die niet tevreden zijn met hun uiterlijk na behandeling zich een stuk zelfverzekerder voelen.

Voor elk probleem een gerichte oplossing

Elk mens is uniek en zo is ook elke huid uniek. Wat heeft u meegemaakt in het leven en hoe ziet uw leven er nu uit? Hoe is uw dagpatroon? Wat eet u dagelijks? Wat drinkt u? Heeft u een bestaan vol stress, of zijn de dagen gevuld met rust? Beweegt u veel, of weinig? Alles wat in uw leven gebeurt, is aan / in / op of onder uw huid terug te zien. 

Behandeling van de huid

Wordt dat voor uzelf ook zichtbaar en heeft u daar last van? Dan is het moment gekomen om eens met huidspecialiste Anja Marra in gesprek te gaan; “Ik help u graag bij huidaandoeningen. Of de huid nu verouderd is, of littekens heeft: ik maak speciaal voor u een behandelplan, waardoor uw huid zichtbaar en voelbaar kan verbeteren”..

Huidverbetering door Anja Marra

 • Huidverjonging (anti-aging).
 • Behandeling van acne.
 • Behandeling van pigmentvlekken (hyperpigmentatie).
 • Behandeling van littekens.
 • Behandeling van droge huid.
 • Behandeling van rosacea.

Maak een afspraak met me voor een MEET & TREAT. Dan bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Wees welkom in mijn centrum voor Huidzorg in Drachten, ik ontvang u graag!  

Mijn passie voor huidzorg

Het oplossen van complexe huidproblematiek: daar ligt mijn passie. Dat ik iemand iets mag geven door de huid structureel te verbeteren, maakt me dankbaar. Ik zie mensen soms onzeker mijn praktijk binnenstappen en uiteindelijk staan ze zelfverzekerd voor me. Dat is dus wat het verbeteren van de huid kan doen! Ik ben echt nog elke dag blij dat ik mij in dit vak heb bekwaamd.

Dat ik mensen een gave(re) huid mag bezorgen, een huid die glanst, een huid die gezond is, een huid die de aandacht trekt, vind ik mooi.

Een huid kan namelijk ook op een andere manier de aandacht trekken, bijvoorbeeld door acne, littekens of pigmentvlekken. Ik kan aan iemands ogen zien hoe die zich daarbij voelt. Vaak gaat huidproblematiek gepaard met veel verdriet.

Ik vind het dan ook moedig van mensen als zij de stap nemen om contact met mij te zoeken. Ik wil ze helpen hun huid weer mooier te maken. 

Het resultaat komt altijd later. Bij mij in de behandelstoel is het namelijk niet altijd een pretje. Een huidbehandeling is intensief en soms zelfs onaangenaam. Het doet veel met je. Ook als je thuiskomt, werkt het nog lang na. In mijn vak is vertrouwen dan ook het sleutelwoord. Ik ga een vertrouwensrelatie aan, waarin ik de taak heb om iemands huid te verbeteren. Dat doe ik met veel zorg en liefde.

Het oplossen van complexe huidproblematiek

Maakt u een afspraak met me, dan komt u op bezoek bij mij in mijn centrum voor Huidzorg in Drachten. Het eerste gesprek (Meet & Treat €63,00) is altijd vrijblijvend. Goed om te weten: tijdens de Meet & Treat geef ik een korte introductie behandeling zodat we daarna de juiste keuzes kunnen maken voor uw verzorgingsregime thuis. Ik bekijk uw huid eerst zorgvuldig en praat met u. Als het wederzijds klikt en u voor een behandeling kiest, dan maak ik speciaal voor u een plan van aanpak om uw huid te verbeteren. 

Plan van aanpak voor: 

 • Huidverbetering 
 • Huidverjonging (anti-aging)
 • Behandeling van acne
 • Behandeling van pigmentvlekken (hyperpigmentatie)
 • Behandeling van littekens

Speciale huidproducten

Ik werk met een een serie huidproducten waarvan ik weet dat die het beste resultaat geven en goed voor uw huid zijn. De huidverbeteringsproducten bevatten hoog werkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine C, vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en milieu voorop.

De actieve ingrediënten dringen tot diep in de huidcellen door. Met het instemmen van een behandeling, stemt u zodoende ook in met het gebruik van deze huidproducten. Voor mij is dat noodzakelijk om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Van mijn klanten krijg ik terug dat het zeer fijne producten zijn die daadwerkelijk voor verbetering van de huidstructuur zorgen. Minder dof, gladder en gezonder. 

Specialistische hulpmiddelen

Om de huid goed te kunnen bekijken, maak ik gebruik van VisioFace. Daarmee maak ik een foto van de huid. Op die foto is de structuur van de poriën te zien. Ook de kleur van de huid. En ook: UV-schade. Dit is onze beginsituatie. Dit beeld deel ik met u en daarna leg ik uit wat het beste behandeltraject voor uw huid is. Halverwege het traject maken we weer een foto en dan vergelijken we de beelden. Het is heel mooi om zo de veranderingen te kunnen volgen en van dichtbij te zien hoe de huid verbetert.

Behandeltraject

Geen behandeling is hetzelfde. Wat ik bied is puur maatwerk. Dat betekent ook dat de resultaten altijd verschillend zijn. Soms duurt het wat langer voordat iemand resultaat ziet. Ik bekijk de mens altijd vanuit het holisme (alles is met elkaar verbonden). Het verbeteren van de huid vraagt niet alleen om een behandeling van buitenaf, maar ook van binnenuit. Gezond leven, goed eten, rust en genieten: dat alles helpt mee aan het verbeteren van de huid. 

Nazorg

U mag mij zien als uw huidcoach. Tijdens het traject geef ik aan hoe u de producten het beste kunt gebruiken. Ook maken we gebruik van after care kaartjes. Daardoor weet u thuis wat u ’s ochtends en ’s avonds te doen hebt om de conditie van uw huid te verbeteren. Speciaal voor mijn klanten heb ik een app laten ontwikkelen. Daarmee kunt u op uw smartphone heel gemakkelijk alle producten vinden die u thuis gebruikt. Er staat precies bij hoe en wanneer u die producten het beste kunt gebruiken, om het beste resultaat te halen. 

Goed om te weten.

Al twintig jaar runt Anja een succesvolle praktijk: het centrum voor Huidzorg in Drachten. Begin 1996 begon zij als schoonheidsspecialist. In de loop der jaren zag ze veel klanten worstelen met diverse huidaandoeningen. 

Anja: “Als schoonheidsspecialiste had ik in die tijd niet alle middelen en kennis in huis om de huidconditie structureel te verbeteren. In ieder geval niet verder dan mijn reguliere behandelingen toestonden. Dat vond ik jammer. Daarom het ik het roer omgegooid. Ik ben me verder gaan ontwikkelen. Door het volgen van diverse studies specialiseerde ik mij in het brede speelveld van huidverbetering en huidverjonging. Daarmee kon ik mijn klanten beter helpen, en vooral ook: structureel.” 

Anja voert nu sinds jaar en dag de nieuwste huidverbetering- en huidverjonging behandeltrajecten uit. Ze werkt met de modernste technologieën en de laatste behandelmethodes. Een bevlogen huidspecialiste die staat voor wat zij doet. Anja: “Ik ben enorm met mijn werk en mijn klanten begaan. Mijn doel is uit iedereen het beste te halen.

Een van onze merken 

PCA Skin

Een gezonde en mooie huid is onze missie.
PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven.