ER IS NOG NOOIT IEMAND NAAR ME TOE GEKOMEN DIE HET OPVIEL DAT MIJN MAKE-UP PERMANENT IS. ZO NATUURLIJK IS HET!” ~ reactie cliënt

Permanente make-up

Vrouwen mooier maken, zodat zij elke dag kunnen genieten van die creatie, dat is mijn levenswerk. Permanente make-up is een zeer complex proces. Wat mijn klanten het meest verbaast? Dat de wenkbrauwen, lippen of eyeliner er direct na de behandeling heel natuurlijk uitzien. Ze worden helemaal niet geassocieerd met permanente make-up. Ook is het soepele genezingsproces altijd weer verrassend.

Voor mijzelf is elke ontmoeting weer een verrijkende ervaring. Ik zie zoveel interessante mensen. Ik zet permanente make-up (PMU) altijd zo natuurlijk mogelijk. Ik stem het af op de vorm van je gezicht, jouw huidtint, je gelaatsspieren en natuurlijk op jouw wensen.

Een goede PMU is een PMU waarvan slechts twee mensen het weten: jij en je specialist. De behandeling voer ik met veel zorg en aandacht uit waarbij jouw gezichtskenmerken leidend zijn. Bij elke behandeling gebruik ik pigmenten die aansluiten op de kleuren die van nature bij jou aanwezig zijn, voor een blijvend prachtig resultaat!