Private make-up lessons

Of je nu 5 minuten of 55 minuten hebt om je elke dag op te maken. Of je nu een geheel nieuwe look wilt. Of wil je de overstap maken naar vegan schoonheidsproducten.

Mijn privé-make-uplessen kunnen je helpen.

I
k kan je laten zien hoe je je natuurlijke schoonheid kunt verbeteren met behulp van eenvoudige technieken en slechts een paar producten die perfect voor JOU zijn. Hierdoor zie en voel je je elke dag absoluut fantastisch en vol zelfvertrouwen. Klinkt goed, toch?

Voel je je…

in de war door alle producten en technieken die er zijn?

Je bent niet alleen. Hier volgen enkele opmerkingen die ik vaak zie en hoor tijdens mijn privé-make-uplessen.

Geldt dat ook voor jou?

  • Ik heb veel mooie producten in mijn make-uptasje. Maar ik heb absoluut geen idee hoe ik ze moet gebruiken. Of ze überhaupt geschikt zijn voor mij!
  • Ik gebruik al jaren dezelfde kleuren en producten.  Ik wil dat echt veranderen. Maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Ik weet niet welke tinten het meest geschikt zijn voor mijn huidskleur of oogvorm.
  • Ik breng dagelijks make-up aan. Maar ik heb geen idee of ik het goed doe of niet!
  • Ik heb niet veel tijd om me op te maken. Hoe kan ik binnen een paar minuten een prachtige look creëren waardoor ik er mooi en professioneel uitzie?
  • Ik koop vaak allerlei producten. Ook al heb ik geen idee of dat deze producten echt geschikt zijn voor mij.
  • Ik heb me wel eens laten opmaken in een winkel maar ik heb geen idee hoe ik die look dan zelf kan creëren. Het lijkt er meestal niet op. 
  • Ik zorg goed voor mezelf en eet gezond en sport regelmatig. Maar ik realiseer me dat de producten die ik op mijn lichaam gebruik, eigenlijk ingrediënten bevatten die schadelijk zijn voor mijn gezondheid (evenals voor dieren en de planeet)! Dus ik wil producten gaan gebruiken die veiligere, schonere ingrediënten bevatten. Waar moet ik beginnen?
  • Ik ben klaar om meer geavanceerde technieken te leren, zoals winged eyeliner en smokey eyes. Het maakt echter niet uit hoe goed ik dit probeer te doen. Het ziet er gewoon niet zo mooi uit. Misschien ben ik hier gewoon heel slecht in!
  • Ik wil gewoon een eenvoudige, natuurlijke look creëren waardoor ik er nog steeds uitziet als mezelf. En ik wil het supersnel kunnen doen.
  • Ik ben nooit zo bezig geweest met het hele make-up-gedoe. Maar ik zou het graag proberen. Ik heb echter absoluut geen idee waar ik moet beginnen!

Zeg je op een of meerdere vragen “ja inderdaad”?

Dan ben je op de juiste plek! En de oplossing voor je probleem of problemen is makkelijker dan je denkt. 

Het allereerste advies dat ik je kan geven is dit:

Het is beter om een PAAR producten te hebben die je ECHT GEBRUIKT en die geschikt voor je zijn dan een heleboel prachtige producten die gewoon wegkwijnen in je make-uptasje.

Als je eerst in de producten aanschaft, voordat je überhaupt weet hoe je ze moet gebruiken of dat ze zelfs maar geschikt voor je zijn, neem je een groot (en vaak duur) risico…

Ze zitten gewoon in je make-uptas of badkamerkastje om nooit meer het daglicht te zien. Dat is zo jammer.

Om te beginnen heb je zojuist je zuurverdiende geld verspild aan iets dat je nooit zult gebruiken of waar je nooit plezier of plezier van zult hebben. Bovendien nemen deze producten gewoon ruimte in beslag in je make-uptasje. En het is gewoon meer rommel om uiteindelijk weg te gooien.

Ik kan je helpen…

door het je allemaal zo veel gemakkelijker te maken zodat je tijd en geld kunt besparen. Ik kan je de exacte producten en technieken vertellen die perfect bij je passen!

We werken met de producten van Jane Iredale.

Maak een afspraak met Nataly