In de spiegel kijken en blij zijn met wat u ziet. Dat is wat we allemaal het liefste willen. Naarmate de leeftijd vordert, wordt de huid ouder. Dat proces is niet tegen te gaan. Maar dat betekent niet dat we geen natuurlijke, jeugdige uitstraling kunnen hebben met een huid die in topconditie verkeert.

U mag weten dat mijn schoonheidsbeeld niets te maken heeft met een jong, strak uiterlijk. Als huidspecialist weet ik echter wel hoe de huid in de beste conditie blijft. En daar wil ik u graag bij helpen. Ouder worden we allemaal. Charmant ouder worden? Daar hebben we soms wat hulp bij nodig.  

Wij maken, samen met u, een behandelplan dat aansluit bij uw wensen en behoeften.​

Als u bij me komt, analyseer ik eerst uw huid. Elk mens heeft een ander huidtype. Dat vraagt dus altijd om een gerichte aanpak. Geen behandeling is hetzelfde. Ik richt mij specifiek op u en zorg ervoor dat u de beste behandeling krijgt. Afhankelijk van uw huidanalyse kunnen wij u behandelen met:

Micro-Needling –

Peelings –

Injectables –

Ik ga alleen voor de hoogste kwaliteit. Dat geldt zowel voor de producten, als voor de uitvoering van de behandelingen. Daarom ben ik heel blij met het samenwerkingsverband met cosmetisch arts dokter Robin Ernsting. Hij werkt met hoogwaardige injectables.