Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillende vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Dan kunnen er ook puisten op de huid zichtbaar zijn. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

Vaatafwijkingen

Daar waar je huid voorheen glad, fris en egaal was, zie je nu in de spiegel ineens rode adertjes in je huid. Van veraf lijkt het een rode vlek, van dichtbij zie je dat het allemaal kleine gesprongen adertjes zijn. ‘Hoe krijg ik dit weg?!’, is je primaire reactie. Bij Anja Marra werken een zeer ervaren huidtherapeuten die couperose en Rosacea behandelt. Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes kan de huidtherapeut in dezelfde laserbehandeling ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aanpakken. Na een aantal behandelingen kijk jij met een frisse huid weer glimlachend in de spiegel! 

Het nut van een couperose behandeling

De huid krijgt door de jaren heen steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen. Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Een laserbehandeling is duurzaam en huidvriendelijk. Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen en je ziet direct resultaat!