Acne behandelingen - Huidspecialist Anja Marra
Ik werk met hoge concentraties peelingvloeistoffen (diepte peeling) en stel een persoonlijk kuurprogramma samen, zodat de behandeling ook thuis wordt voortgezet.
acne
21740
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21740,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Acne is de benaming voor (jeugd)puistjes of een onzuivere huid.

 

Niet alleen in de puberteit maar ook daarna kan men nog veel last hebben van acne en de littekens die acne veroorzaakt. De huid kan mee-eters, ontsierende rode vlekken of ontstekingen vertonen. Bij de meeste mensen verdwijnen deze onzuiverheden ook niet zomaar en laten ze doorgaans littekens achter.

 

Hoe ontstaat acne:

Acne word veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, waardoor de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren worden groter en produceren meer talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Wanneer er te veel talg wordt afgescheiden, kan dat zich ophopen en de uitvoergang (de porie) verstopt raken. Deze talgophopingen worden ook wel mee-eters of comedonen genoemd.

Ik werk met hoge concentraties peelingvloeistoffen (diepte peeling) en stel een persoonlijk kuurprogramma samen, zodat de behandeling ook thuis wordt voortgezet. De beste resultaten worden bereikt in kuurverband: elke twee weken gedurende 6 á 8 weken. Daarna volstaat een behandeling eens per maand.

Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden acne behandelingen in het gelaat. Neem contact op met uw verzekering voor meer informatie. Het inschrijfnummer van de ANBOS van Anja is: 21584.

AGB-code(s) Zorgverlener(s) : 89-003197 AGB code Praktijk : 89-53137