Testimonials

Via via kreeg ik het advies om met mijn acneprobleem naar Anja te gaan. Na ons eerste intake gesprek waren mijn twijfels verdwenen. Anja vertelde me dat ze met haar behandelingen en wat eigen aanpassingen in mijn eetgewoonten mijn huid weer rustiger kon krijgen. We zijn nu 8 maanden verder en het resultaat is verbluffend! Anja is een echte vakvrouw en weet heel veel te vertellen over de behandelingen en de producten. De klik met Anja is ook een groot pluspunt! Ik kijk er elke keer naar uit om een behandeling van haar te krijgen. We zetten nu de puntjes op de i om de littekens te verminderen. Ook daar heb ik alle vertrouwen in. Ik zou iedereen met een huidprobleem aanraden om naar Anja te gaan. Een echte vakvrouw.

Ik kijk er altijd enorm er naar uit om naar Anja te gaan. Ze weet precies wat mijn huid nodig heeft, en handelt er ook naar. Ze weet ook veel van haar producten af, en vertelt ook wat er in de producten zit en wat het met je huid doet. Mijn huid is er enorm van opgeknapt.. Echt een aanrader om naar Anja te gaan!!

Ik had van tevoren geen twijfels. Mijn ervaring was goed, ik heb er vertrouwen in. Als ik resultaat begin te zien zou ik het aan iedereen die mijn probleem heeft aanbevelen. Ik heb alles heel goed en duidelijk uitgelegd gekregen. Ook heb ik een heel vertrouwd gevoel gekregen. Even een update: Mijn huid ziet er mooier uit dan ooit, ik kan het niet geloven. Ben er zo blij mee, dank je wel. Fijn weekend. 🙂 Ik ben blijer dan ooit!

Even een huidupdate! Hier en daar is de huid nog een beetje rood. Het strakke gevoel is aan het wegtrekken. De huid is mooi glad. Ziet er goed uit!   2e Huidupdate: Ik ben super enthousiast! mijn huid is mooi glad en heeft zichtbaar meer volume. Geweldig. Als ik mijn huid voel dan voel ik echt meer volume en veerkracht.   (over micro needling – anti-aging)

Positief en ontspannen. Er wordt de tijd genomen en voor vragen tussendoor is er voldoende tijd en aandacht. Ik voelde me verder erg op mijn gemak.

Gisteren een meet and treat gehad met Anja. Wat een vakvrouw, wat een passie. Oprechte belangstelling. Ze nam er alle tijd voor, geweldig. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende behandeling.

Door de coronacrisis kon ik niet bij Anja komen. Nu wel, het was erg gezellig. Anja wist veel te vertellen over de conditie van mijn huid en wat voor product bij mijn huid past om het te verbeteren.

Het was weer hoognodig … merk dat het goed is om elke 4 weken te komen om het allemaal rustig te houden.

Een jaar geleden ben ik via mijn huisarts bij Anja terecht gekomen omdat ik al een ruime tijd last had van acne. Ik had op dat moment erg last van ontstekingen. Ik had veel geprobeerd qua middeltjes en behandelingen, maar niets van dat alle had een blijvend resultaat. Meteen kreeg ik een fijn gevoel bij Anja. Ze stelt je op je gemak. Ze geeft duidelijk en bruikbaar advies over je voeding en leefstijl. En wat ze heel overtuigend zei was: heb vertrouwen in de producten en behandelingen, want ze gaan jou helpen! Nu een jaar later heeft ze helemaal gelijk gehad. Mijn huid heeft een gezonde conditie en ik heb weinig tot geen ontstekingen. Ik zit beter in mijn vel. Wat heel fijn aan Anja is is dat ze heel persoonlijk is. Ze kijkt echt naar je. Ze duikt in je probleem. Ze staat echt voor je klaar.

Mijn eerste afspraak was geweldig. Anja neemt alle rust en tijd voor je. Ze legt alles heel rustig uit voordat ze iets doet. Een heerlijke behandeling! Mijn huid glanst prachtig, zou het iedereen aanbevelen!

Uit privacy overwegingen zijn de testimonials anoniem geplaatst. Namen zijn bij ons bekend.