Uit privacy overwegingen zijn de testimonials anoniem geplaatst. Namen zijn bij ons bekend.

Ik kijk er altijd enorm er naar uit om naar Anja te gaan..Ze weet precies wat mijn huid nodig heeft, en handelt er ook naar. Ze weet ook veel van haar producten af, en vertelt ook wat er in de producten zit en wat het met je huid doet. Mijn huid is er enorm van opgeknapt.. Echt een aanrader om naar Anja te gaan!!

Via via kreeg ik het advies om met mijn acneprobleem naar Anja te gaan. Na ons eerste intake gesprek waren mijn twijfels verdwenen. Anja vertelde me dat ze met haar behandelingen en wat eigen aanpassingen in mijn eetgewoonten mijn huid weer rustiger kon krijgen. We zijn nu 8 maanden verder en het resultaat is verbluffend! Anja is een echte vakvrouw en weet heel veel te vertellen over de behandelingen en de producten. De klik met Anja is ook een groot pluspunt! Ik kijk er elke keer naar uit om een behandeling van haar te krijgen. We zetten nu de puntjes op de i om de littekens te verminderen. Ook daar heb ik alle vertrouwen in. Ik zou iedereen met een huidprobleem aanraden om naar Anja te gaan. Een echte vakvrouw.

Ik had van tevoren geen twijfels.
Mijn ervaring was goed, ik heb er vertrouwen in.
Als ik resultaat begin te zien zou ik het aan iedereen die mijn probleem heeft aanbevelen.
Ik heb alles heel goed en duidelijk uitgelegd gekregen. Ook heb ik een heel vertrouwd gevoel gekregen.

Even een update:

Mijn huid ziet er mooier uit dan ooit, ik kan het niet geloven. Ben er zo blij mee, dank je wel.
Fijn weekend. 🙂 Ik ben blijer dan ooit!

Wat een fijne ervaring, met deskundig advies en fijne producten!
Ik zie uit naar de volgende afspraak.

En, heel belangrijk, het meedenken met je klanten. Altijd bereid om te zoeken naar een oplossing of klaarstaan met een tip. Dat waardeer ik 👍🏻. Dank ook voor het mooie boek; ga zeker recepten proberen.

Voor nu: fijne vakantie en een gezond en liefdevol 2018.

Prima focus en adequate behandeling.

Anja werkt super fijn aan je huid!

Bedankt voor de behandeling 🙂

Het is altijd leuk om naar Anja toe te gaan, even ontspannen, even samen kletsen en vooral mijn huid knapt er heel erg van op!! Dank je Anja!!

Zeer tevreden over Drs Robin Ernsting. Professioneel, vakkundig, adviserend en niet opdringerig.

Zoals eigenlijk altijd: prima, eerst wordt er de tijd genomen om goed te overleggen. Veilig en vertrouwd, geen loze beloften.

De afspraak was meer dan prima.
Helaas heb ik geen vervolg afspraak, de reden daarvan is me heel goed uitgelegd.
Ben wel teleurgesteld maar het risico is te groot.
Dank voor de eerlijkheid.

Eerlijk gezegd zag ik er wel wat tegenop, maar het viel erg mee.

Goede opvang en duidelijke uitleg. Dus al met al: dik tevreden!

Geen twijfels.

Mijn ervaring is heel goed, daarom kom ik heel graag terug. Je doet de behandeling op maat en daar hou ik van.

Ik kreeg ook nu weer reacties, wat heb je gedaan? We zien iets anders aan je.

Ook mijn man zag direct dat ik een behandeling had gehad.
Dat is het resultaat na jouw behandeling.

Pluspunten; maatwerk, mobiele pinautomaat, herinnering via mail.

Minpunten; je zit gauw vol, dus je moet vroeg van te voren plannen (maar dat kan ik) ha ha

Kortom heel fijn en goed.

Gisteren een meet and treat gehad met Anja. Wat een vakvrouw, wat een passie. Oprechte belangstelling. Ze nam er alle tijd voor, geweldig. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende behandeling.

Positief en ontspannen. Er wordt de tijd genomen en voor vragen tussendoor is er voldoende tijd en aandacht. Ik voelde me verder erg op mijn gemak.

Even een huidupdate!
Hier en daar is de huid nog een beetje rood. Het strakke gevoel is aan het wegtrekken. De huid is mooi glad. Ziet er goed uit!


2e Huidupdate:

Ik ben super enthousiast! mijn huid is mooi glad en heeft zichtbaar meer volume. Geweldig.
Als ik mijn huid voel dan voel ik echt meer volume en veerkracht. 

(over micro needling – anti-aging)

Het was weer hoognodig … merk dat het goed is om elke 4 weken te komen om het allemaal rustig te houden.

Bijna drie jaar geleden kwam ik bijna ten einde raad in aanraking met Anja.
Mijn huid was erg gevoelig, was rood en zat vol kleine ontstekingen.
Ik werd hier erg onzeker van. Ik kocht allerlei producten waarvan mij werd beloofd dat ze zouden helpen. Ik had al een keer iets gelezen over Anja en heb een afspraak gemaakt.
Tijdens het intakegesprek voelde het goed, er was een klik.
Anja luisterde goed naar mij en gaf mij advies, ook op gebied van voeding.
Ik heb producten van haar gebruikt met vitamine C. Al snel daarna knapte mijn huid zienderogen op ik had geen ontstekingen meer.
Door het gebruik van de aanbevolen producten en regelmatig een behandeling ben ik erg tevreden.
Anja geeft eerlijk advies, ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen.

Anja heeft veel kennis over de huid en producten die goed aansluiten bij verschillende huidtypen. Een fijn persoon om bij in de stoel te liggen!

Duidelijk en probeert mee te denken.

Erg fijn.

Op mijn afspraak werd ik hartelijk ontvangen, vriendelijk en een open contact waardoor ik mij op m’n gemak voelde.

Mijn vragen werden serieus behandeld en zijn naar tevredenheid beantwoord.

Ik kom graag een volgende keer terug voor een behandeling.

Bij twijfel … wel doen. Dat is wat ik elke keer ervaar.

(over filler behandelingen dr. Robin)

Een jaar geleden ben ik via mijn huisarts bij Anja terecht gekomen omdat ik al een ruime tijd last had van acne. Ik had op dat moment erg last van ontstekingen. Ik had veel geprobeerd qua middeltjes en behandelingen, maar niets van dat alle had een blijvend resultaat. Meteen kreeg ik een fijn gevoel bij Anja. Ze stelt je op je gemak. Ze geeft duidelijk en bruikbaar advies over je voeding en leefstijl. En wat ze heel overtuigend zei was: heb vertrouwen in de producten en behandelingen, want ze gaan jou helpen!

Nu een jaar later heeft ze helemaal gelijk gehad. Mijn huid heeft een gezonde conditie en ik heb weinig tot geen ontstekingen. Ik zit beter in mijn vel. Wat heel fijn aan Anja is is dat ze heel persoonlijk is. Ze kijkt echt naar je. Ze duikt in je probleem. Ze staat echt voor je klaar.

Fijne ontvangst. Professioneel en vrijblijvend advies.

Fijne arts, neemt de tijd. Kortom zeer tevreden.

Een jaar geleden ben ik via mijn huisarts bij Anja terecht gekomen omdat ik al een ruime tijd last had van acne. Ik had op dat moment erg last van ontstekingen. Ik had veel geprobeerd qua middeltjes en behandelingen, maar niets van dat alle had een blijvend resultaat. Meteen kreeg ik een fijn gevoel bij Anja. Ze stelt je op je gemak. Ze geeft duidelijk en bruikbaar advies over je voeding en leefstijl. En wat ze heel overtuigend zei was: heb vertrouwen in de producten en behandelingen, want ze gaan jou helpen!

Nu een jaar later heeft ze helemaal gelijk gehad. Mijn huid heeft een gezonde conditie en ik heb weinig tot geen ontstekingen. Ik zit beter in mijn vel. Wat heel fijn aan Anja is is dat ze heel persoonlijk is. Ze kijkt echt naar je. Ze duikt in je probleem. Ze staat echt voor je klaar.

Mijn eerste afspraak was geweldig. Anja neemt alle rust en tijd voor je.

Ze legt alles heel rustig uit voordat ze iets doet. Een heerlijke behandeling! Mijn huid glanst prachtig, zou het iedereen aanbevelen!

Zo’n anderhalf jaar geleden besloot ik om toch nog eens te onderzoeken of ik mijn oude acne littekens zou kunnen laten behandelen. Bijna 10 jaar geleden had ik dit al laten behandelen in het ziekenhuis, maar ik was benieuwd of er inmiddels meer mogelijk was. Ik ben op google gaan zoeken naar een schoonheidsspecialist in de buurt en kwam daar de praktijk van Anja tegen. De site sprak me aan en ik besloot haar eens te mailen met mijn verhaal. Nog diezelfde avond kreeg ik een mailtje terug en maakten we een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Tijdens dit consult keek ze kritisch naar de huidproducten die ik gebruikte en kwam ze met een ‘behandelplan’ waar ik nog rustig over na kon denken. Ik dacht in eerste instantie dat ik daar alleen kwam voor het behandelen van de littekens, maar het bleek dat er enorme winst viel te halen als het ging om de conditie van mijn huid, en dat we daar mee zouden moeten starten omdat dit samengaat met de littekens. Ik besloot mezelf dit te gunnen en maakte nog dezelfde dag een afspraak voor mijn eerste behandeling. Ook schafte ik de nieuwe producten aan waarmee ik direct kon starten. Ik had nooit gedacht dat met alleen al de juiste producten mijn huid er zo snel al zoveel beter uit zou zien en voelen. Ik merkte toen ook dat ik me minder ging storen aan mijn littekens omdat mijn gezicht in zn geheel er veel gezonder uitzag. Ik voelde me minder onzeker als het ging om mijn huid. Met behulp van de juiste camouflage (camouflagetherapie ook van Anja) voelde ik mij veel beter, en nu durf ik zelfs zonder camouflage de deur weer uit.

Het contact met Anja verloopt heel laagdrempelig en gemoedelijk. Ik voelde me meteen op mijn gemak en kreeg meteen het gevoel dat ik bij haar aan het juiste adres was. Zij is een enorm gedreven specialist die het persoonlijke contact met de ‘client’ heel belangrijk vind. Ze is erg deskundig en laat zich waar kan bijscholen en past dit vervolgens vol enthousiasme toe in de praktijk.

De conditie van mijn huid is nu echt goed en ik ben enorm blij dat ik deze stap toen heb gezet. Door de behandelingen vervagen ook automatisch mijn littekens en ondertussen doen we af en toe een behandeling die echt de littekens aanpakt. Per keer bekijken we wat ik wil, wat mogelijk is etc. Nu is het een kwestie van onderhouden met behandelingen en de juiste producten. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar met de juiste verzekering kun je je al heel goed verzekeren voor de behandelingen. Voor mij is het het meer dan waard en ik raad het iedereen aan!

Wat ben ik weer blij met het resultaat!! Super!! Ik zou jullie bij iedereen aan willen bevelen, maar zo jammer, ik durf er nog steeds niet eerlijk over te zijn dat ik fan van de prikjes ben, geen fan van de prikjes…brrr… maar fan van het resultaat.

Maar wie weet, misschien komt die tijd nog wel eens! En wanneer de tijd daar is zal ik jullie zeker aan bevelen!!!