Een goede crème is goud waard. En toch volstaat het alleen maar aanbrengen van een crème niet altijd om de huid in topconditie te houden. Herken je het moment waarop je de huid tussen twee vingers pakte en de vingers even uit elkaar bracht om te zien hoe het er vroeger uitzag? De huid was strakker. Meer elastisch. Huid verandert door de jaren heen. 

Huid verandert ook door de gevolgen van acne, littekens of pigment. Hoe zorg je ervoor dat de huid op elk moment in je leven in de best mogelijke conditie is? Ik adviseer je daar graag over. Ook werk ik met de nieuwste technieken om de huid te verbeteren.

Anti-aging met LED Therapie

Heb je last van acne, donkere vlekken op de huid, fijne lijntjes of een doffe huid? Dan zul je echt blij worden van LED Therapie! LED-licht dringt door in verschillende dieptes van de huid. De diverse kleuren licht hebben allemaal hun eigen effect. Blauw licht doodt bijvoorbeeld bacteriën die acne veroorzaken. Rood licht stimuleert de productie van collageen (daarmee krijg je weer een soepele stralende huid!) en wit licht kan ontstekingen in de huid verminderen. LED Therapie is de perfecte toevoeging aan het einde van een gezichtsbehandeling. 

Wat een cadeau is het dat we in een tijd leven waarin we de hulp van technologie kunnen inschakelen. Gelukkig maar, zou ik willen zeggen. In het centrum voor Huidzorg in Drachten werken we met LED Therapie. De therapie met LED-licht werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte.

Inmiddels heeft de wetenschap uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Daarmee is LED-licht-therapie ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Na de behandeling ga je met een stralende gloed weer naar huis! 

Een speciaal LED-masker voor jouw huid

We gebruiken een speciaal masker voor het verbeteren van de huid. Met behulp van dit masker kunnen we de huid er ook jonger uit laten zien. Hoe dat gebeurt? Het zijn maar liefst 495 LED lampjes en 3 verschillende golflengtes de de huidcellen stimuleren tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Effect? Minder rimpels en een strakkere huid.

Huidanalyse

Om te weten of deze behandeling bij je past, maak ik eerst een huidanalyse. Dat doen we tijdens een intakegesprek hier in het centrum voor Huidzorg in Drachten. Tijdens dat gesprek vindt dus nog geen behandeling plaats. Ik bekijk je huid en inventariseer je wensen. Daarna bespreek ik wat de beste behandeling is voor je huid.

Heb je een andere vraag over LED-Therapie?

Laat het ons weten.