Huidtherapeut Laura
(lid NVH) 

Onze huidtherapeuten hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

Laserontharen voor nog geen 50 euro.

Definitief ontharen met de meest geavanceerde lasertechnieken is nu wel heel erg voordelig. Wij hebben diverse pakketten voor je samengesteld:

losse behandelingen
Actietarief losse behandelingen
Actietarief pakket (5+1 gratis)
Actietarief per behandeling (bij afname pakket)
Oksels
€85 nu €60
€330 nu €295
€49,16
Oksels + Bikinilijn
€170 nu €120
€720 nu €595
€99,16
Oksels + gehele schaamsteeek
€235 nu €179
€1074 nu €895
€149,16
Onderbenen
€209 nu €139
€834 nu €695
€116,00
Gehele benen
€415 nu €310
€1860 nu €1550
€258,33
Ontharen rug
€345 nu €265
€1590 nu €1325
€220,83
Ontharen rug, schouders, nek, deel bovenarmen
€395 nu €315
€1890 nu €1575
€262,50

Neem je 1 behandeling? Dan betaal je voor oksels ontharen geen 85 euro maar slechts 55 euro. Koop je in 1 keer 5 behandelingen van 55 euro, dan krijg je de 6e behandeling er gratis bij. Je betaalt dan slechts 45,83 euro per behandeling!

In overleg met Laura of Lisette zijn ook andere combinaties mogelijk: bv. Oksel + Bikinilijn + Onderbenen. 

Laserontharing 

Heb je meer haar dan je lief is, op plekken waar je weinig haartjes wenst? Gelukkig heeft Anja Marra experts in huis op het gebied van overbeharing. Laura en Lisette weten precies wat voor jouw huid de beste oplossing is. Want geen mens is hetzelfde, dus elke behandeling vraagt om precisiewerk. 

De tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen is verleden tijd sinds we definitief kunnen ontharen. De beste definitieve ontharingsmethode voor jou, hangt af van je haren en huidtype. Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van ongewenste haargroei. Verlang je naar een gladde, zachte en haarvrije huid, dan ben je bij Laura in goede handen! 

Veilig en effectief definitief ontharen

Laserontharen en IPL-ontharen zijn de verschillende technieken voor definitief ontharen. Allebei gebruiken ze warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Door de hitte worden ook haartjes die in de groeifase zitten voor 80-90% definitief verwijderd. De behandeling is comfortabel door het koelsysteem. Je stapt van de stoel af met een zachte, gladde huid en dus ga je ongetwijfeld met een glimlach hier de deur uit! Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Wat werkt voor jou

Op basis van jouw haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied bepaalt onze huidtherapeut het behandelplan. Nadat zij jouw huid en haren heeft bekeken en beoordeeld, gaat ze met je aan de slag.

Laserbehandelingen worden altijd uitgevoerd door bekwame en bevoegde BIG-geregistreerde paramedische huidtherapeuten.

De specialist in laser ontharen op de donkere huid

Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. Wij werken met de meest veilige lasers voor een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. 

Overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed

Ben je aanvullend verzekerd, dan vergoeden meeste verzekeraars het laserontharen in het gelaat bij vrouwen. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn afhankelijk van de polis. In sommige gevallen is ook een verwijsbrief van je huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding. Je wordt altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeut (lid NVH). 

Let op!

Er vindt dus tijdens het intake-gesprek geen directe behandeling plaats, tenzij je telefonisch anders heeft afgesproken met de huidtherapeut.

Wil je in aanmerking komen voor een (mogelijke) vergoeding van je zorgverzekering neem dan de volgende documenten mee tijdens de eerste afspraak:

  • Een eventuele verwijzing van de huisarts of medisch specialist.
  • Je identiteitsbewijs.
  • Zorgpas van je zorgverzekeraar.

Omdat we aan alle wettelijke vereisten voldoen, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.