In de spiegel kijken en blij zijn met wat je ziet. Dat is wat we allemaal het liefste willen. Naarmate de leeftijd vordert, wordt de huid ouder. Dat proces is niet tegen te gaan. Maar dat betekent niet dat we geen natuurlijke, jeugdige uitstraling kunnen hebben met een huid die in topconditie verkeert.

Anti-Aging behandelingen

Je moet weten dat mijn schoonheidsbeeld niets te maken heeft met een jong, strak uiterlijk. Als huidspecialist weet ik echter wel hoe de huid in de beste conditie blijft. En daar wil ik je graag bij helpen. Ouder worden we allemaal. Charmant ouder worden? Daar hebben we soms wat hulp bij nodig.   

Wij maken, samen met jou, een behandelplan dat aansluit bij je wensen en behoeften.

Als je bij me komt, analyseer ik eerst je huid. Elk mens heeft een ander huidtype. Dat vraagt dus altijd om een gerichte aanpak. Geen behandeling is hetzelfde. Ik richt mij specifiek op jou en zorg ervoor dat je de beste behandeling krijgt. Afhankelijk van de huidanalyse kunnen wij je een behandeling op maat geven. 

Ik ga alleen voor de hoogste kwaliteit. Dat geldt zowel voor de producten, als voor de uitvoering van de behandelingen. Daarom ben ik heel blij met het samenwerkingsverband met dr. Catharina Meijer en dr. Robin Snijders. Zij werken met hoogwaardige injectables.

Heb je een andere vraag over huidveroudering?

Laat het ons weten.