Nieuws - Huidspecialist Anja Marra
Anja Marra - huidspecialist Drachten. Schoonheidssalon. Huidverbeterende behandelingen. Acnebehandelingen, Anti-Aging en Injectables.
22037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22037,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

I ❤️ the Skinboosters in combinatie met microneedling. Het resultaat is een voller gelaat dat glanst en meer volume heeft. De beste resultaten worden verkregen met behandelingen in kuurverband.

Klik voor meer informatie op onderstaande link😊

huidspecialistanjamarra.nl/enterpen/
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

HUIDCOACHING

Huidcoaching is een persoonlijke begeleiding op het gebied van uw huidverzorging uit en thuis. Het moment dat uw huid zichtbaar verouderd willen we zo lang mogelijk uitstellen. Samen met u, ontwikkel ik een huidverzorgingsroutine met name gericht op preventie. Neem contact met me op voor meer informatie!
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

Brrr wat een kou! Thuis lekker de verwarming aan? Door de verwarming neemt de vochtigheid in de lucht af. Je huid kan hierdoor droog worden. Zet daarom bakjes met water bij de radiatoren en zorg dat je je huis regelmatig ventileert. Ook planten dragen bij aan een goede luchtkwaliteit in huis 👏🏼 ... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

Melk de witte SLOPER☠️. Ik hoor het nu weer. STOP MET HET DRINKEN VAN MELK!

Chris Verburgh van de Voedzelzandloper spreekt op dit congres. Arts onderzoeker aan de vrije universiteit van Brussel.
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

Joehoeeee vandaag op het HUYD congres 2018💪🏻
#huydcongres2018
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

❤️ in 28 dagen een nieuwe huid! ... See MoreSee Less

2018 is alweer een paar weken oud… een 'gezonde' huid heeft zichzelf in die tijd alweer bijna helemaal vernieuwd! Wist je dat…

Bekijk dit bericht op Facebook

Je beter voelen en er beter uitzien.

Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start.
Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren.

Met veel liefde maken we elke dag heerlijk en vooral gezonde sap combinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid en de huid.
We bieden een sapkuur aan van vijf dagen. Één flesje van de Sapbar staat qua voedingsstoffen-opname gelijk aan het eten van een kilo groenten. Slowjuice is van alle cold-pressed juices het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt omdat er alleen met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced. Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij- opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken.

De juices bevatten een brede, unieke mix van de beste, biologische, groenten, kruiden en fruit en helpen je om het allerbeste resultaat uit je kuur te halen.

Verkrijgbaar bij Anja Marra - Huidzorg
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook