Nieuws - Huidspecialist Anja Marra
Anja Marra - huidspecialist Drachten. Schoonheidssalon. Huidverbeterende behandelingen. Acnebehandelingen, Anti-Aging en Injectables.
22037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22037,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

WERELDWIJD VERBOD OP DIERPROEVEN IN DE MAAK

Vanaf 2023 wil de Europese Unie dat cosmetica nergens ter wereld meer op dieren getest wordt. Hierover heeft de milieucommissie van het Europese Parlement een beslissing genomen.

Jaarlijks maken laboratoria buiten de Eurozone nog steeds gebruik van 500.000 proefdieren (hamsters, konijnen, ratten en cavia’s) om te testen of de producten veilig zijn.
Vanaf 2004 geldt binnen de EU al een verbod op het uitvoeren van proeven op dieren voor cosmetica. En sinds vijf jaar is het niet meer toegestaan om cosmetica te verkopen die buiten de Europese Unie geproduceerd is met behulp van dierproeven. In de VS, Australië, Taiwan en Nieuw-Zeeland worden ook geen dierproeven meer uitgevoerd, maar in China nog wel.

Alle producten die wij gebruiken zijn dierproefvrij.
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

De moderne peeling 'peelt' maar brengt ook werkstoffen in de huid waardoor de huid anders gaat functioneren.
Gewone peeling zijn vrij universeel, je kunt ze voor van alles en nog wat inzetten.

Bij een resurfacing wordt de huid gladder gemaakt en tegelijkertijd sluis je allerlei werkstoffen via een geavanceerd 'delivery-system' dieper in de huid.
Voorbeelden van de werkstoffen zijn: retinol, niaciamide en pychogenol.
Weten of deze behandeling ook voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een MEET & TREAT.
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

Effect

Rimpels worden verminderd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert.

Het masker is ook ideaal inzetbaar in combinatie met andere huidver- beterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Werking van het masker


Het LED-masker van Déesse werkt met drie verschillende golflengtes. De 495 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.

Deze LED-lichttherapie werkt snel zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en kan het hele jaar door gebruikt worden
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

Tomaten zijn indrukwekkende beschermers tegen de zon. Ze zijn uniek: in welke vorm je een tomaat ook eet (als pastasaus, ketchup of puree) het lycopeengehalte blijft. En het is de lycopeen die je huid beschermt, vooral in combinatie met olijfolie.

Lypoceen beschermt het huidweefsel en kan zelfs het proces van rimpelvorming drastisch verminderen. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben hiervoor bewijs geleverd.

Vergeet niet je huid daarnaast ook te beschemen met een creme met SPF.
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

“Het proces van veroudering is extreem complex en we weten nog lang niet alles".

Er zijn duizenden genen bij betrokken en daarnaast spelen ook lifestyle en omgeving een rol.
Wat we wel weten is dat de huid vanaf het 25e levensjaar veroudert en dat je dus zo vroeg mogelijk moet beginnen met huidverzorging - wil je de jeugdigheid van de huid zolang mogelijk bewaren.

Retinol is daarbij een niet te onderschatten werkstof.
Meer weten? Maak een afspraak voor een Meet &Treat.
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

Geen huidverbetering zonder peelings

PCA skin producten zijn ontwikkeld vanuit de basis om specialistische behandelingen aan te bieden. Peelings staan hierbij centraal: diverse TCA peelings en een Jessner peeling. De peelings worden aangeboden in combinatie met aanvullende ontspannende huidbehandelingen. Hierdoor wordt een behandeling een fijne weldadige ervaring.

De vier belangrijkste huidproblemen

PCA skin focust zich op de vier meest voorkomende huidproblemen: acne, huidveroudering, gevoeligheid en pigmentveranderingen.
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

2 weeks ago

Anja Marra Huidzorg

COUPEROSE VERWIJDEREN KAN VEILIG EN EFFECTIEF

Het laseren kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Bij rosacea ziet men roodheid veroorzaakt door uitgezette oppervlakkige bloedvaatjes. Bij ernstige vormen zijn rode bultjes te zien en rood/gelige puskopjes.

Soms zie je een klein stipje met uitlopers ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ genoemd. Ook dit is prima te behandelen met laser.

Een (deel-)behandeling is mogelijk vanaf €45,-
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

2 weeks ago

Anja Marra Huidzorg

Tegenwoordig moet iedereen meer focussen. Focussen is de norm ...

Als tegenwicht komt de Amerikaanse neurowetenschapper, therapeut en psychiater Srini Pillay met zijn wetenschappelijke inzichten over het belang van ontfocussen.

Laat je gedachten regelmatig de vrije loop, dagdroom, rommel wat aan en laat de boel eens de boel. Dan ontstaat er ruimte voor creatieve ideeën, minder stress en meer oog voor anderen.

Meer is te lezen in het boek: Minder focus - Meer effect
... See MoreSee Less

Bekijk dit bericht op Facebook

3 weeks ago

Anja Marra Huidzorg
Bekijk dit bericht op Facebook