Morpheus8 – Facelift zonder operatie

 

Morpheus8 is een revolutionaire combinatie van microneedling en radiofrequente energie. Dit activeert de productie van collageen in de diepere huidlagen én remodelleert de huid. Je kunt het rustig een nonoperatieve facelift noemen. En het mooie is dat het geschikt is voor elk huidtype.

Zeer krachtige huidverjonging

De behandeling is in Amerika al jaren een fenomeen op het gebied van huidverjonging en wordt toegepast door artsen en dermatologen. Omdat de radiofrequentie ook de vetlaag kan bereiken is deze behandeling zeer geschikt om een verslapt gezicht te verstrakken en contouren te verscherpen. 

De behandeling in zijn werk

Morpheus8 gebruikt hele kleine naaldjes en de minuscule wondjes die daardoor ontstaan stimuleren het natuurlijke genezingsproces. Dit resulteert in de aanmaak van collageen,elastine én zorgt voor versnelde celvernieuwing. De radiofrequentie geeft nóg een extra boost aan de collageen en elastineproductie. Daarom is deze behandeling zo doeltreffend. 

Het resultaat

De behandeling geeft een krachtige huidverstrakking en zorgt voor een strakkere, stevigere en gelifte huid. Het is zeer effectief bij verslapte wangen en een slappe huid onder de kaaklijn. Ook kan het onder de ogen worden gebruikt om rimpels en losse huid in dit gebied te verstrakken.

Waarvoor is Morpheus8 geschikt?

Morpheus8 kan worden ingezet bij de volgende indicaties:

 Algemene huidverslapping
 Diepe lijnen en vouwen in het gezicht
 Verslapte huid rondom de wangen (hamsterwangen)
 Vetophopingen onder de kin (onderkin)
 Grove/slechte huidstructuur
 Acne littekens en postoperatieve littekens

 Grove poriën

Aantal benodigde behandelingen

Er zijn al zichtbare resultaten na één behandeling. Afhankelijk van je huidconditie kunnen meerdere behandelingen nodig zijn voor optimaal resultaat. Onze huidtherapeut zal je hierover informeren. De tijd tussen de behandelingen varieert tussen de 4 tot 6 weken. Hoelang het resultaat zichtbaar blijft is afhankelijk van levensstijl, de juiste huidproducten en genetische aanleg. 

Na de behandeling

Het behandelde gebied kan wat rood en gezwollen zijn maar dit zal binnen een dag of twee verdwijnen. Je kunt wat blauwe plekjes krijgen en door de microneedling ontstaan kleine korstjes die loslaten als je huid geneest. Meestal kun je na twee dagen weer make-up dragen en je normale activiteiten hervatten. De resultaten worden in de loop van de tijd steeds mooier als het weefsel zich vernieuwt en opnieuw vormgeeft. 

Nazorgadvies

Naderhand kan er wat jeuk ontstaan dat een paar dagen kan aanhouden. De afdruk van de naaldjes uiten zich als ‘stipjes’op de huid die gedurende het genezingsproces zichtbaar zijn. De volledige genezing van het gezicht duurt normaal gesproken 7-10 dagen. Er mag de dag van de behandeling niets anders op het gezicht worden aangebracht, ook geen make-up.

 Op de dag van de behandeling en de 48 uur erna mag je geen make-up gebruiken
 Het gebruik van SPF 50 voor en vanaf twee dagen na de behandeling is noodzakelijk
 Gebruik 7-10 dagen na de behandeling geen exfoliërende producten die zuren bevatten

Maak hier je afspraak Bij een van onze huidtherapeuten voor een Morpheus8 Behandeling