Werkwijze Anja

Maak je een afspraak met me, dan kom je op bezoek bij mij in mijn centrum voor Huidzorg in Drachten. Het eerste gesprek (Meet & Treat €99,00) is altijd vrijblijvend. Tijdens de Meet & Treat geef ik een korte introductiebehandeling, zodat we daarna de juiste keuzes kunnen maken voor jouw verzorgingsregime thuis. Ik bekijk de huid eerst zorgvuldig. Als het wederzijds klikt en je voor een behandeling kiest, dan maak ik speciaal voor jou een plan van aanpak om jouw huid te verbeteren. Het is van belang dat je de huidproducten die ik specifiek voor jouw behandeling inzet gaat gebruiken. Alleen op die manier kunnen we het beste resultaat behalen.

 VISIOFACE CAMERA BIJ INTAKE

Om de huid goed te kunnen bekijken, maak ik gebruik van VisioFace. Daarmee maak ik een foto van de huid. Op die foto is de structuur van de poriën te zien. Ook de kleur van de huid. En ook: UV-schade. Dit is onze beginsituatie. Dit beeld deel ik met je. Daarna leg ik uit wat het beste behandeltraject voor jouw huid is. Halverwege het traject maken we weer een foto en dan vergelijken we de beelden. Het is heel mooi om zo de veranderingen te kunnen volgen en van dichtbij te zien hoe de huid verbetert.

SPECIALE HUIDPRODUCTEN

Ik werk met een een serie huidproducten waarvan ik weet dat die het beste resultaat geven en goed voor jouw huid zijn. De huidverbeterende producten bevatten hoog werkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine C, vitamine E en groeifactoren. 

HUIDCOACHING

Geen mens is hetzelfde en elke huid heeft een eigen aanpak nodig. Ik zie hoe jouw huid op mijn producten reageert. Bij de een tintelt het, bij de ander geeft het misschien een gevoel van warmte. Ik luister naar wat jij ervaart, ik kijk naar de foto’s die ik van je huid maak en ik bekijk de kleur die de huid krijgt tijdens de introductiebehandeling. Op basis hiervan geef ik aan welke producten jij het beste kunt gebruiken op welk moment van de dag. Je krijgt puur persoonlijk advies en kunt altijd bij me terecht als je vragen hebt!