De huid heeft een beschermende functie en regelt onder andere de lichaamstemperatuur. Onze huid, de gelaatstrekken van het gezicht en ook onze haren bepalen hoe wij eruitzien. Wil je een mooie huid behouden? Dan zijn juiste voeding, voldoende slaap, lichaamsbeweging en een goede lichaamsverzorging daarbij heel belangrijk.

We hebben een uitgebreid adviesgesprek. Tijdens die intake analyseer ik je huid. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak om je huid in een betere conditie te krijgen. Over de producten of behandeling die ik adviseer, geef ik een duidelijke uitleg. 

Huidcoaching

Ik begeleid mensen persoonlijk op het gebied van huidverzorging. Het moment dat de huid zichtbaar ouder wordt, willen we het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Samen met jou, ontwikkel ik een routine van huidverzorging. Die is met name gericht op preventie.

Houd de huid gezond, van jongs af aan.

Dan zal het in de toekomst gemakkelijker zijn de huid gezond te houden. Starten met een dagelijkse routine in goede huidverzorging? Het is nooit te vroeg – en ook nooit te laat! Het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is daarbij essentieel. 

Ik begeleid mensen persoonlijk op het gebied van huidverzorging. Het moment dat de huid zichtbaar ouder wordt, willen we het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Samen met u, ontwikkel ik een routine van huidverzorging. Die is met name gericht op preventie.

Reageert uw huid niet meer goed op uw gebruikelijke producten? Lijkt uw huid steeds meer uit te drogen, is de huid rood en trekkerig, of juist vet en pukkelig? Ik bied hulp en adviseer graag.

Als huidcoach richt ik me speciaal op jou: wat voor jou zinvol is, daar gaat het me om.

Het is mijn missie om een ieder die bij mij komt een zo gezond mogelijke huid te bezorgen.