Verzenden & Bezorgen

Je kunt snel en veilig via iDEAL betalen. De bestelde producten worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending binnen Nederland boven de € 200. 

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de verzending en bezorging van je bestellingen plus antwoord op veel gestelde vragen:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het product niet is geopend. Bij openen van de verpakking is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@anjamarra.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”